[ak] GORE‑TEX Cyclic Jacket Skijakke - ClOr / Dress Blue

Varenummer 10002108802
2,639.00 DKK 3,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Cyclic er en gammel kending. High-performance [ak] skaljakke i Gore-Tex fra Burton til herre. Jakken er som de foregående sæsoner både vand- og vindtæt samt åndbar. Burton har valgt at supplere membranen med forstærkninger i form af tapede syninger, hvilket øger både slidstyrken samt vand- og vindtætheden markant. Cyclic er oprindeligt designet til back-country og touring, men kan også bruges på både pisten og i parken (eller som regnjakke herhjemme).
Da jakken ikke er isoleret, skal varmen reguleres ved hjælp af lag-på-lag metoden. Kombiner jakken med uldundertøj og en tyk fleece på de kolde dage og med en tyndere fleece på de varmere. Jakken er Spækket med et hav af fede funktioner, som blandt andet ventilationspaneler, justerbar og hjelmkompatibel hætte, ergonomisk korrekte ærmer, vandtætte lynlåslommer og et fit, der tillader dig at bevæge dig frit.
Detaljer:
- Vandtætte lynlåse
- Lynlåslomme på brystet
- Isoleret lomme til elektronik
- Fleeceisolerede lommer til hænderne
- Liftkortlomme
- Lomme til skibriller
- Udluftning
- Snefang
- Jakke-til-skibukser lukning
- Justerbar og ergonomisk korrekt hætte
- Hjelmkompatibel hætte
- Gore-Seam Tape forstærkninger
- GORE-TEX
Materiale: GORE-TEX 2-lags trykt polyester 150D almindeligt vævet stof blokeret med GORE-TEX 2-lags nylon 200D almindeligt vævet stof [sidepaneler]
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Vandsøjletryk: +25.000mm