Ace Hybrid 01S 2021

Varenummer K1TTACEHD
2,478.00 DKK 6,199.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Her får du et højtydende board bygget med kulstof, der stiver flexmønsteret for øget respons og eksplosiv pop. Ace Hybrid kombinerer de nyeste konstruktionsteknikker i en utrolig sjov, højtydende freeride-form. Kernen i Ace Hybrid er lavet i hoenycomb skum/paulownia hybird konstruktion. Hvilket er den perfekte kombination af klasse materialer, der resulterer i et optimeret forhold mellem styrke og vægt. Flere ensrettet kulstofstrimler låses i kernen på toppen og bunden, hvilket forbedrer responsen og letter en eksplosiv pop.

Boardet er lavet til: HIGH PERFORMANCE FREERIDE/BIG AIR

Detaljer:
- High-end hybrid kernekonstruktion til livlig ydeevne under alle forhold
- Eksklusiv og strategisk brug af japansk Toray UD carbon til præcis feedback
- Moderat/lavt flexmønster til hurtig respons og intuitiv pop
- Innovativ, let og lydhør fremtidig hybrid/kulstofkonstruktion
- Medium rocker linje og pålidelig kantgreb
- Firkantede kanaler i spidserne til greb
- Skinnekanaler for forbedret kantgreb
- Maksimalt opadgående drev

Cabrinha’s historie
Cabrinha Kites blev grundlagt, inspireret og drevet af vandsports-entusiasten Pete Cabrinha. Cabrinha producerer kitesurfingudstyr til vandsports-eventyrere over hele verden. Petes tilgang til innovation har været drivkraften bag Cabrinha’s udvikling og har holdt brandet teknisk og kulturelt forbundet med dets kunder. Efter at have slået sig sammen med Neil Pryde i 2000, har Cabrinha haft stor gavn af Pryde-gruppens langtrækkende historie med at producere sejlads og sejlsport.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Cabrinha
  • Årgang: 2021
  • Kiteboard type: Twintip