Vision 98 22/23 + Pivot 12 Skipakke

Varenummer 19G0006.101.1.P1
Fra
4,698.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

En let All-Mountain ski. LINE Vision 98 deler samme konstruktion og føles ligeså let som Vision 108 og Vision 118 grundet deres THC teknologi. LINE 98 er muligvis den letteste ski du kan få fingerne i, men det skal du ikke undervurdere, for skien vil klare alle opgaver du giver den.
Skien måler 98 mm henover midten og har en drejeradius på 18 meter.
Teknologier i skien

Sidewall Construction
Høje Poleythylene vertikale sidewalls over kanterne absorberer vibrationer og tilbyder en kraftfuld transmission af energi.

5 CUT Multi-Radius Sidecut
FEM forskellige radiuser er samlet i skiens sidecut, hvilket giver en bred vifte af sving muligheder.

Directional Flex
Den blødere front flyder ovenpå sneen og giver nemme sving, mens den stive bagende giver kraft, stabilitet og kontrol ved høje hastigheder.

THC Konstruktion
Ny udviklet "Triple Hybrid Construction" bruges i denne ski. 3 materialer er blevet kombineret, og det er Aramid, Carbon fiber og Fiberglas. De forskellige materialer skaber vibrationer ved forskellige frekvenser, som gør at de under sving udligner hinanden og skaber en hyper damping ski oplevelse uden at tilføje ekstra vægt.

Core
En blanding af letvægts Paulownia og Maple, skaber den stærkeste til vagt ratio fra Lines sortiment

 

Bindingen

ALL-MOUNTAIN PIVOT SKI BINDING SÆTTER STANDARDEN FOR KONTROL OG UDGIVELSE FOR VERDENS MEST DEDIKADEDE SKIER.
Bindingens Full Action tåstykke og unikke "drejeskive"-hældesign tilbyder ekspert freeriders en responsiv forbindelse mellem støvle og ski for øjeblikkelig kraftoverførsel og præcis skikontrol. Den har kraftig stødabsorbering og rejser med sikker fastholdelse og frigørelse til aggressivt skiløb.

Med 45 mm elastisk vandring og 180⁰ frigørelse i flere retninger, leverer FULL ACTION-tåstykket klassens bedste fastholdelse og frigørelse og øget koblingsstyrke (boot-to-binding interface) for maksimal kraftoverførsel.

Længere elastisk vandring sikrer en mere pålidelig fastholdelse for at holde dig i bindingen, når du har brug for det. LOOK-bindinger giver den mest elastiske vandring (lateral og lodret) og den hurtigste gencentrering før frigivelse, hvilket sikrer overlegen stødabsorbering for at reducere uønsket forudløsning.
Den forkortede monteringszone giver mindre svingvægt, forbedret respons og en dybere, rundere, mere konsekvent skiflex.
LOOK bindingskomponenter er designet til at levere brancheførende rullekoblingsstyrke (boot-to-binding interface). Dette sikrer minimal rulning, før støvlen griber ind i bindingen for den mest effektive kraftoverførsel i skiløb.
LOOK er det eneste bindings mærke, der udvikler en ægte mekanisk opadgående udløsning, der fungerer uafhængigt af hælen for den mest effektive 180⁰ MULTI DIRECTIONAL RELEASE i tilfælde af et fald.

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame, Herre
  • Skitalje bredde: 95-99
  • Ski type: Allmountain, Freeride