Vision 108 23/24 + Griffon 13 Skipakke

Varenummer 19H0012.101.1.P1
Fra
5,219.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

LINE Vision 108 er en let freeride-ski, der kan køre på pisten fra morgen til sen aften den ene dag og udforske de fjerneste backcountry-zoner den næste. Vision 108 gentænker, hvad der er muligt for freeride-ski. Vision 108 er stabil ved høje hastigheder, surfer gennem powder, let i luften når du laver tricks og nem at kontrollere, den er perfekt til at køre hele pisten tyndt den ene dag og erobre powder linjerne den næste.

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.

Denne binding er str. 110mm

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 105-109
  • Ski type: Allmountain, Freeride, Touring