Pivot S26 + Hero S26 kitepakke

Varenummer S26K-PI-BL-S26HERO
Fra
18,494.00 DKK

Kite størrelse

Kitebar

Kiteboard

Binding

Kitepumpe

Tilvalg - Ekstra Kite

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Den helt ideelle kitepakke til begynder frem til øvet. Pakken indeholder alt hardware du skal bruge til at komme i gang med kitesurfing, dvs. Kite, kitebar, board, bindinger og pumpe.

Kite:

I pakken får du Naish Pivot kiten. Det er en kite der bruges i stort set alle discipliner, om du hopper og laver big air, sejler bølger eller er en sand freerider, så kan du regne med pivot kiten. Med Naish Pivot vil du opleve fantastisk kontrol og respons, samtidig med at den er ekstrem forudsigelig i sit flyvemønster, det gør at den er elsket ag mange kitesurfere over hele verden.

Fordi pivot kiten er så alsidig og giver dig præcis det du vil have, gør det den velgenet for alle fra begynder til meget øvet. Det er en kite der hjælper dig i starten, men også er mulig at presse rundt når du når det niveau. Opbygningen og designet gør at den har et stort vind-vindue, sammen med de 3 struts og de gode depower muligheder, gør den kan sejle eller fra storm til let vind med god performance. Pivot kiten er en af de mest alsidige kites på markedet, uden at gå ned på performance. Det er derfor den har opnået den bestseller status verden over. 

Hvilken størrelse kite skal jeg vælge?

Kitestørrelser er angivet i kvadratmeter (m2). Det kan være lidt af en videnskab at vælge størrelse på kiten. I bund og grund afhænger det af din vægt og vindstyrken de dage du skal sejle. I Danmark vælger mange typisk en 9m2 og en 12m2.

Man kan finde mange anbefalinger og størrelsesguides på nettet. Vores personaler benytter selv appen ”Windy” som giver en god anbefaling til kitestørrelse ud fra vejrudsigten og din vægt.

 

 

kitebar:

I pakken får du Naish Torque 2 + I3 QR baren, Dette er dit kontrolsystem som forbinder dig til kiten. Dette er det nyeste kontrolsystem fra Naish. Baren giver uovertruffen sikkerhed og funktionalitet og fungerer til alle typer Naish kites med 4 liner, hvis du på sigt vil tilføje andre kites til andre discipliner f.eks. Freestyle eller kitesurfing i bølger. På baren har man trim systemet over baren, også kaldet ATB (Above The Bar). Dette giver nem mulighed for at trimme linerne. Baren kommer med 22+2 meter liner, så der er mulighed for at sejle med enten 24 meter liner (standard opsætning) eller 22 meter til f.eks. bølger eller freestyle. Derudover er centerlinere forstærket med et PU-sleeve, som mindsker slitagen på linerne så baren holder i mange år frem.  

Kiteboard:

I pakken får du Naish Hero boardet. Boardet er et All-around Freeride Twintip board. Perfekt til begynder og videreudvikling af dit niveau. Boardet har en bred form, hvilket gør det ekstra stabilt og nemt at komme i gang med at vandstarte (komme op og stå og i gang med at sejle). Derudover har boardet en god mængde rocker (opadgående bue), hvilket gør det nemt at sejle gennem små dønninger. Dette er også egenskaber der gavner dig i din videreudvikling af dit niveau, da det f.eks. også giver blødere landinger fra hop.

Når du skal vælge størrelsen på Hero boardet anbefaler vi at følge nedenstående størrelsesguide:

Rider vægt (kg)

Board længde (cm)

50 - 65 kg

135

65 - 80 kg

140

80 - 95 kg

145

 

Binding:

I pakken får du Naish Apex bindingerne. Dette er markedet førende ergonomiske bindinger til Twintip boards. Bindingerne giv god og præcis positionering af fødderne for optimal styring af boardet. Samt gode justeringsmuligheder med 4 justeringspunkter. Bindingerne kommer i to størrelser og er angivet i US sizes.

5 - 12 svarer til 35 - 46 EU

9 - 15 svarer til 41 - 49 EU

 Pumpe:

I pakken får du Naish Airmax 2 pumpen. Pumpen kan hurtigt og effektiv fylde luft i dine kites. Naish gør brug af en SUP-ventil, som låses helt fast i ventilen på kiten, dermed risikerer du ikke at slangen river sig løs når trykket opbygges, eller hvis kiten bliver tumlet rundt af vinden. Derudover har pumpen en sikkerhedsline, som forbindes til kiten under oppustning, så du kan bruge begge hænder til at pumpe med uden at kiten blæser væk. Pumpen har også indbygget manometer (trykmåler) i håndtaget, så du kan aflæse det præcise tryk.

 

 

Pivot kiten fra Naish er en kite der bruges i stort set alle discipliner, om du hopper og laver big air, sejler bølger eller er en sand freerider, så kan du regne med pivot kiten. Med Naish PIvor vil du opleve fantastisk kontrol og respons, samtidig med at den er ekstrem forudsiglig i sit flyvemønster, det gør at den er elsket ag mange kitesurfere over hele verden.

Fordi pivot kiten er så alsidig og giver dig præcis det du vil have, gør det den velgenet for alle fra begynder til meget øvet. Det er en kite der hjælper dig i starten, men også er mulig at presse rundt når du når det niveau. Opbygningen og designet gør at den har et stort vind-vindue, sammen med de 3 struts og de gode depowermuligheder, gør den kan sejle eller fra storm til letvind med god performance. Pivot kiten er en af de mest alsidige kites på markedet, uden at gå ned på performance. Det er derfor den har opnået den bestseller status verden over. 

I pakken får du også Torque 2 + I3 QR baren, Naish Hero Kiteboard og Apex binding. Denne pakke henvender sig til alt fra den begynder til den øvede, så skal du have en kitepakke, er denne klart at anbefale.

 

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022