Prodigy 1X Beige + Pivot 12 Skipakke

Varenummer FCSKW24-PR1X-ZZ-P2
Fra
4,138.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide

På lager online

 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Prodigy 1X er skien til den kvindelige freestyle entusiast. Drømmer du om at cruise igennem parken lap efter lap, skal du kigge nærmere på Factions Prodigy 1X. Bygget med deres prisvindende elliptical sidecut er du sikret det maksimale kant greb, som der sammen med dens Poplar Ash kerne skaber det ideelle fundament for en perfekt ski til parken. Ved en Prodigy 1X går du ikke på kompromis, skien er til dig der vil i parken, men stadig opretholde performance på pisten. Dens XL 2.5mm konstruktion i kanten, sikrer at du har en ski der er holdbar til det hele. Så er du til Kickers, rails og boxes, er Prodigy 1 den perfekte ski til dig.

Bindingen

ALL-MOUNTAIN PIVOT SKI BINDING SÆTTER STANDARDEN FOR KONTROL OG UDGIVELSE FOR VERDENS MEST DEDIKADEDE SKIER.
Bindingens Full Action tåstykke og unikke "drejeskive"-hældesign tilbyder ekspert freeriders en responsiv forbindelse mellem støvle og ski for øjeblikkelig kraftoverførsel og præcis skikontrol. Den har kraftig stødabsorbering og rejser med sikker fastholdelse og frigørelse til aggressivt skiløb.

Med 45 mm elastisk vandring og 180⁰ frigørelse i flere retninger, leverer FULL ACTION-tåstykket klassens bedste fastholdelse og frigørelse og øget koblingsstyrke (boot-to-binding interface) for maksimal kraftoverførsel.
Længere elastisk vandring sikrer en mere pålidelig fastholdelse for at holde dig i bindingen, når du har brug for det. LOOK-bindinger giver den mest elastiske vandring (lateral og lodret) og den hurtigste gencentrering før frigivelse, hvilket sikrer overlegen stødabsorbering for at reducere uønsket forudløsning.
Den forkortede monteringszone giver mindre svingvægt, forbedret respons og en dybere, rundere, mere konsekvent skiflex.
LOOK bindingskomponenter er designet til at levere brancheførende rullekoblingsstyrke (boot-to-binding interface). Dette sikrer minimal rulning, før støvlen griber ind i bindingen for den mest effektive kraftoverførsel i skiløb.
LOOK er det eneste bindings mærke, der udvikler en ægte mekanisk opadgående udløsning, der fungerer uafhængigt af hælen for den mest effektive 180⁰ MULTI DIRECTIONAL RELEASE i tilfælde af et fald.

 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame
  • Skitalje bredde: 85-89
  • Ski type: Allmountain, Dameski