Prodigy 1X Beige + Griffon 13 Skipakke

Varenummer FCSKW24-PR1X-ZZ-P1
Fra
3,618.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide

På lager online

 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Prodigy 1X er skien til den kvindelige freestyle entusiast. Drømmer du om at cruise igennem parken lap efter lap, skal du kigge nærmere på Factions Prodigy 1X. Bygget med deres prisvindende elliptical sidecut er du sikret det maksimale kant greb, som der sammen med dens Poplar Ash kerne skaber det ideelle fundament for en perfekt ski til parken. Ved en Prodigy 1X går du ikke på kompromis, skien er til dig der vil i parken, men stadig opretholde performance på pisten. Dens XL 2.5mm konstruktion i kanten, sikrer at du har en ski der er holdbar til det hele. Så er du til Kickers, rails og boxes, er Prodigy 1 den perfekte ski til dig.

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.

Denne binding er str. 90mm

 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame
  • Skitalje bredde: 85-89
  • Ski type: Allmountain, Dameski