Pandora 104 23/24 + Griffon 13 Skipakke

Varenummer 19H0015.101.1.P1
Fra
4,668.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien
Når du ikke er sikker på, hvilket vejr bjerget vil bringe, kan du være tryg ved at vide, at du kan gribe fat i den pålidelige LINE Pandora 104, uanset forholdene. Pandora 104 er skabt med Magic Finger Carbon Filaments™ og er din go-to one ski quiver. Den lette fornemmelse og stabile kørsel gør Pandora 104 perfekt til at carve op ad morgenens groomers, køre gennem eftermiddagens slush og flyde gennem dybere dage med lethed.

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.

Denne binding er str. 100mm

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame
  • Ski type: Allmountain, Dameski, Freeride