Chronic 101 23/24 + Griffon 13 Skipakke

Varenummer 19H0021.101.1.P1
Fra
4,388.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Det er en helt ny Chronic! Vi glæder os til at introducere udvidelsen af Chronic-kollektionen med den helt nye Chronic 101. Denne alsidige all-mountain / freestyle-ski har de samme holdbarhedsmæssige superkræfter som sin lillebror ned til de forstærkede sidewalls, tips og kerne. For dem, der ønsker at udnytte alt, hvad bjerget har at byde på, og samtidig have mulighed for at køre hot lap i parken, er Chronic 101 her til all-mountain freestyle-nydelse. Bliv en del af C-crewet, og kom efter det på Chronic 101.

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.

Denne binding er str. 100mm

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 100-104
  • Ski type: Allmountain, Twintip