Blade Optic 96 23/24 + Pivot 12 Skipakke

Varenummer 19H0007.101.1.P2
Fra
5,468.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Blade Optic 96 er den næst smalleste ski i Blade Optic-kollektionen, som er ideel til alle, der nyder at stå på ski i høj fart med selvtillid, og som udnytter kraften i Gas Pedal Metal Overdive™. Med en chevronform af Titanal under foden, der udvider sig til skiens forreste og bagerste del, vil du opleve et enormt kantgreb på hård sne med en kraftfuld, jævn kørsel i opskåret sne og chop.

Bindingen

ALL-MOUNTAIN PIVOT SKI BINDING SÆTTER STANDARDEN FOR KONTROL OG UDGIVELSE FOR VERDENS MEST DEDIKADEDE SKIER.
Bindingens Full Action tåstykke og unikke "drejeskive"-hældesign tilbyder ekspert freeriders en responsiv forbindelse mellem støvle og ski for øjeblikkelig kraftoverførsel og præcis skikontrol. Den har kraftig stødabsorbering og rejser med sikker fastholdelse og frigørelse til aggressivt skiløb.

Med 45 mm elastisk vandring og 180⁰ frigørelse i flere retninger, leverer FULL ACTION-tåstykket klassens bedste fastholdelse og frigørelse og øget koblingsstyrke (boot-to-binding interface) for maksimal kraftoverførsel.

Længere elastisk vandring sikrer en mere pålidelig fastholdelse for at holde dig i bindingen, når du har brug for det. LOOK-bindinger giver den mest elastiske vandring (lateral og lodret) og den hurtigste gencentrering før frigivelse, hvilket sikrer overlegen stødabsorbering for at reducere uønsket forudløsning.
Den forkortede monteringszone giver mindre svingvægt, forbedret respons og en dybere, rundere, mere konsekvent skiflex.
LOOK bindingskomponenter er designet til at levere brancheførende rullekoblingsstyrke (boot-to-binding interface). Dette sikrer minimal rulning, før støvlen griber ind i bindingen for den mest effektive kraftoverførsel i skiløb.
LOOK er det eneste bindings mærke, der udvikler en ægte mekanisk opadgående udløsning, der fungerer uafhængigt af hælen for den mest effektive 180⁰ MULTI DIRECTIONAL RELEASE i tilfælde af et fald.

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 95-99
  • Ski type: Allmountain