Blade Optic 104 22/23 + Griffon 13 Skipakke

Varenummer 19G0011.101.1.P1
Fra
4,449.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Den mest alsidige ski i Blade Optic kollektionen. Blade Optic 104 føler sig hjemme på bjerget. Den er udstyret med Gas Pedal Metal Overdrive teknologien, som gør du vil udnytte den kraftige ski, og mærke titanal grebet, og kontrol under dine fødder. Hvis du er klar til at sætte dit skiløb i top gear og øge selvtilliden skal du have den præmie vindende Blade Optic 104

Teknologier i skien

5 CUT Multi-Radius Sidecut
FEM forskellige radiuser er samlet i skiens sidecut, hvilket giver en bred vifte af sving muligheder.

Gas Pedal Metal
Titanal langs kanten af skien, tilbyder øget kant greb, mens det giver en fantastisk følelse af kontrol. To selvstændige styk titanal i fronten og bagenden giver dig ekstra kraft og energi gennem skien.

Early Rise
Fronten og bagenden løfter sig væk fra sneen for at bringe kontaktpunkterne tættere mod midten af skien. Det øger skiens evne til at løfte sig i dyb sne.

Sidewall Construction
Høje Poleythylene vertikale sidewalls over kanterne absorberer vibrationer og tilbyder en kraftfuld transmission af energi.

Core
Skien er udstyret med en Aspen Veneer Core. Amalgamen af Aspen stykker sat sammen for en letvægts, snappy og engageret følelse.

Directional Flex
Den blødere front flyder ovenpå sneen og giver nemme sving, mens den stive bagende giver kraft, stabilitet og kontrol ved høje hastigheder.

Fatty Base & Edge
30% tykkere base og kanter. 2 mm brede og 2,5 mm høje stål kanter, med en 1,7 mm tyk base, drastisk forbedrer holdbarheden af skien.

Overdrive
Titanal der ligger vertikalt gennem skien, forlænges ud mod de to ender. Giver mere stabilitet, kraft og præcision

Thin Tip
En tynd core & sidewalls i enderne er 100 gram lettere per par, det reducer vægten i sving og tip bouncing.

 

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.

Denne binding er str. 110mm

 

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 100-104
  • Ski type: Allmountain, Freeride