Blade 23/24 + Griffon 13 Skipakke

Varenummer 19H0009.101.1.P1
Fra
5,438.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Blade er skien, der vil ændre, hvordan du suser ned ad bjerget, og den er din go-to ski, når du vil have det latterligt sjovt på skisportsstedet. Et Gas Pedal Metal™-layup gør det muligt for disse ski at køre igennem alle forhold, mens et superstramt sidecut giver mulighed for at dreje på et øjeblik. Par dette med en overraskende mængde legesyge, og du har et sæt ski, der vil give dig mulighed for at stå på ski. Skien har en talje-bredde på 95 mm.

Bindingen

Marker Griffon 13 ID er en virkelig god binding med sin force i freeride og Freestyle. Griffon 13 ID er den nye opdaterede version af den populære og velkendte binding blandt freeriders. Ved at stå med Griffon 13 ID får man kompromisløs performance, med en god kraftoverførsel, der giver en følelse af sikkert skiløb og kontrol.
Bindingen fåes i 4 forskellige størelser og passer til alle standard skistøvler.
Griffon 13 ID er for dig der ønsker fuld kontrol når du leget i den dybe sne, men samtidig vil du kunne ligge nogle krafter i pisten og opnå optimal performance.


Denne binding er str. 100mm

 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 95-99
  • Ski type: Allmountain