Alpha + Supermatic Snowboardpakke

Varenummer ALPHA-SUPERMATIC-SNOWBOARDPAKKE
Fra
8,237.00 DKK

Snowboard Størrelse

Binding Størrelse

Støvle Størrelse

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Dette er pakken til dig der står på hele bjerg og som elsker lige meget at skære på pisten, cruise dyb sne i offpisten og lege på de opkørte pister sidst på dagen. Derudover giver pakken også komforten og hurtigheden ved Supermatic-bindingen, så du er lige så hurtig som skiløberne ved liften.

Alpha snowboardet

Alpha snowboardet fra Nidecker er deres altmulig board til piste og offpiste. Med en hybrid Camber/Rocker-profil kan du både få fat i pisten og carve, mens den også performer virkelig godt uden for pisten, med sin rocker. Rockeren gør den legende og sjov at stå på sidste på dagen i den opkørte sne sidst på dagen

Supermatic

Supermatic-bindingen er Nidecker fremragnede bud på at lave en Step-in Step-out binding. Supermatic er egentlig dual binding, som både kan bruges på den traditionelle måde med straps, men også med deres nye Step-in Step-out, hvor du åbner high-backen og kan træde ud. Du vil med garanti bruge step-in step-out 90% af tiden, men det er stadig virkelig rart at den har almindelig straps ved sketchy steder du skal klikke i.
Alt i alt virker bindingen bare virkelig godt, og låsesystemet er meget kraftigt, så det ikke giver når du klikker i eller står ned af bjerget.
Supermatic-bindingen er til dig der er klar på at følge med den retning snowboard er på vej i, med mere convinience omkring bindinger, uden at gå på kompromis med performance.

Du kan læse mere om Supermatic her

Rift APX

Rift APX er støvlen der fuldender sættet. Med sin medium flex får du en støvle der giver en god tilgivelse i alle forhold. Du kan cruise gennem carve-sving og opkørt pist, og stadig opleve god kontrol.
Rift APX støvlen, er støvlen du kan bruge på hele bjerget uden at blive straffet i selv svære forhold.

 

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Køn: Herre
  • Terræn: Allmountain