Alpha + Kaon-plus Snowboardpakke

Varenummer ALPHA-KAONPLUS-SNOWBOARDPAKKE
Fra
6,397.00 DKK

Snowboard Størrelse

Støvle Størrelse

Binding Størrelse

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer


Dette er pakken til dig der står på hele bjerg og som elsker lige meget at skære på pisten, cruise dyb sne i offpisten og lege på de opkørte pister sidst på dagen.
Hele pakken er lavet som en serie og det passer matcher i designet.

Alpha snowboardet

Alpha snowboardet fra Nidecker er deres altmulig board til piste og offpiste. Med en hybrid Camber/Rocker-profil kan du både få fat i pisten og carve, mens den også performer virkelig godt uden for pisten, med sin rocker. Rockeren gør den legende og sjov at stå på sidste på dagen i den opkørte sne sidst på dagen

Kaon-Plus 

Kaon-Plus bindingen matcher godt til boardet både udseende, men klart også i performance og ridingstil. Kaon-Plus er en Allmountain binding der kan det hele og er robuste nok til at klare de tæsk du udsætte dem for. Det er en binding med en fin stivhed der giver en god hurtig direkte respons uden for meget slack, som du måske har prøver i blødere bindinger.

Rift APX

Rift APX er støvlen der fuldender sættet. Med sin medium flex får du en støvle der giver en god tilgivelse i alle forhold. Du kan cruise gennem carve-sving og opkørt pist, og stadig opleve god kontrol.
Rift APX støvlen, er støvlen du kan bruge på hele bjerget uden at blive straffet i selv svære forhold.

 

Specifikationer