8 mm Custom Fire

Varenummer 19012
719.00 DKK 899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Når kulden er ved at trække indover landet, så er der ingen anden vej, end en varm og slidstærk neoprenstøvle. Men fortvivl ej, Solite 8mm Custom Fire er den ideelle løsning til tropisk varme kombineret med en barfodet fornemmelse i neopren støvlen. Solite 8mm Custom Fire er designet til at give massere af fleksibilitet, tæthed og performance på alle sider og kanter af vandet!
Solite 8mm Custom Fire kommer med den nye og patenterede Thermo-form sål med rund tå og 8mm tykkelse i tæerne, hælen og under foden. Tykkelsen er 7 mm på sider og top med en sømløs yderskal, som er varmeformbar så du er 100 procent sikker på en neoprenstøvle, der tilbyder en masse komfort, varme og grip på vandet. Kombinerer du Custom Fire med den medfølgende Heat Booster sok, opnår du derudover en 9 mm isolering, som virkelig skræmmer enhver kulfølsomhed væk, og i stedet booster din performance. Når de kolde dage skal udfordres på vandet, så performer denne støvle bedst!
Tip til størrelsen:
Bestil din almindelige skostørrelse eller ½ størrelse ned, hvis du er en mand. Kvinder bør bestille 1-1½ størrelse lavere, for at konvertere fra mændenes størrelse. Hv

Detaljer:
- Varme-formbar for den perfekte pasform
- 8/7mm round-toe
- Sømløs thermo-form sål
- Double-lined 4mm O-ring
- Full-wrap ankle strop
- Fleksibel 1mm vulkaniseret gummisål med ekstra grip
- Indeholder et par Solite 1mm neopren Heat Booster sokker
- Anbefalet vandtemperatur: 0-10 °C
 

Specifikationer

  • Brand: Solite
  • Årgang: 2020
  • Neopren tykkelse: 8mm