7SPHERE HYDRO?BOT Jacket Skijakke - Aruba Blue/Black

Varenummer MS15-I20S-75602
5,999.00 DKK 9,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
7SPHERE rækken fra Kjus er lavet af en let teknisk fleecemix for maksimal ydelse på pisten. Både fleecestrukturen og de andre vigtige komponenter i jakken drager fuld fordel af ventilationssystemet 7SPHERE, hvilket garanterer ultimativ komfort hele dagen. Hvis du ofte får det varm på ski er dette udluftningssystem helt ideelt!

Detaljer:
- 7SPHERE tilbageindsats til ventilationsydelse i flere lag
- YKK lynlås midt foran
- 7SPHERE brystventilationssystem til ventilation i flere lag
- 7SPHERE underarmsindsats til ventilationsydelse i flere lag
- Indsatte ærmer
- Ærme forneden med binding

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Relaxed fit
  • Isolering: Foret