5mm Custom Orange

Varenummer 20007-O
599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Solite’s Custom Series er simpelt den letteste, mest barfods-følende støvle, Solite laver.

På Custom modellen bliver der ikke sprunget over hvor gærdet er lavest nogle steder. Støvlen sikrer en fantastisk varme med tredobbelt forseglede syninger, deres eksklusive EZ-O manchet og en ny Tatex-Print hæl-ryg. Kombineret med den præcise tilpasning af den brugerdefinerede varmeformningsproces, giver Custom støvlen er fantastisk følelse af ikke at have noget på fødderne og leverer god respons for enhver fod.

Denne støvle består af 5 mm tykt neopren og egner sig derfor super godt til dansk efterår, vinter og forår.

De nye detaljer:
- Tatex-Print hæl for forbedret holdbarhed.
- Dobbelt forstærket, hæl-løkke for langvarig holdbarhed.
- Inkluderede Strikkede Heat-Booster Strømper kommer nu i tre størrelser for en mere præcis pasform.

Historien om Solite
Solite er en af de nyeste og revolutionerede neopren-tiltag indenfor vandsport. Solite neoprenskoen er resultatet af et 5 års testforløb blandt nogle af verdens bedste atleter. Solite lægger stor vægt på teknologi og materialer, som forudsætter den bedste neopren sko. Der bliver fortsat udviklet og innoveret på Solite neopren skoen den dag i dag, og deres rejse ser utrolig spændende ud.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Solite
  • Årgang: 2021
  • Neopren tykkelse: 5mm