3mm Custom Pro Black 2020

Varenummer 19001-B
699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Med perfektion i tankerne er denne støvle skabt af materialer og detaljer, som Solite bruger til at give dig den perfekte barfodet-fornemmelse, eller som de selv siger - måske endnu bedre. Full Wrap-stroppen giver øjeblikkelig respons fra fod til bord og kombineret med den varmeformbare funktion passer Custom Pro godt til enhver fodform. O-ring manchetten, gør det lettere at tage støvlen af og på, mens 3D Hollow Fiber-foringen, øger varmen, hvilket gør forskellen mellem Custom Pro og Custom-modellen.

Denne støvle består af 3 mm tykt neopren og egner sig derfor super godt til dansk efterår og forår.

De nye detaljer:
- Thermo-Form sål for ekstra komfort, varme, fornemmelse og holdbarhed
- Den indvendige split tå, der låser din fod indeni, giver præcis respons
- Quad-forseglet 3 mm neoprenoverdel
- Ankelremmen er støbt i sålen for en fuld omslutning
- Den leveres med et par strikkede Solite Heat Booster-sokker, som øger varmen, komforten og gør det let at tænde og slukke
- Tatex hælryg og krogrem for forbedret holdbarhed

Historien om Solite
Solite er en af de nyeste og revolutionerede neopren-tiltag indenfor vandsport. Solite neoprenskoen er resultatet af et 5 års testforløb blandt nogle af verdens bedste atleter. Solite lægger stor vægt på teknologi og materialer, som forudsætter den bedste neopren sko. Der bliver fortsat udviklet og innoveret på Solite neopren skoen den dag i dag, og deres rejse ser utrolig spændende ud.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Solite
  • Årgang: 2020S