3 mm Custom Pro Green

Varenummer 19001-G
699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER: 19001-G

COLOR: GREEN

Solite 3mm Custom Pro Green

.. bedre end bare tæer.

Solites Pro-serie er unik. Alle materiale og designdetaljer er omhyggeligt undersøgt, testet, raffineret og perfektioneret for at give dig en følelse af at have bare tæer.

Custom Pro støvlerne kommer med Solites patenterede ”Full Wrap” fodstrop, som låser foden. Dertil kan støvlerne ”Heat-mouldes”. Det er en let proces, hvor du hælder kogende vand ned i støvlerne. Efter få minutter hældes vandet ud og støvlen skylles kort med kold vand. Dernæst stikker du fødderne ned og lade materialet sætte sig omkring din fod. Du behøver altså ikke spekulere på, om din fod er smal, bred, om du har høj eller lav vrist – støvlerne bliver tilpasset netop DIN fod.

I år har støvlerne fået en bredere åbning, så de er blevet lettere at iføre sig. Dertil er de blevet opgraderet med en varmere isolering, hvilket betyder, at denne 3mm støvle kan bruges i 10-16 grader vand.

Størrelses tip: Bestil din almindelig skostørrelse. De virker i første øjenkast for små, men så snart støvlen er tilpasset med ”heat-moulding” processen vil den sidde perfekt.

Detaljer:
- 3mm (vandtemperatur: 10-16 grader)
- Heat moulding for det perfekte fit
- Patenteret Thermo-Form sål uden syninger for ”next-level” komfort, varme og slidstyrke.
- Gemt splittoe for øget hold om foden
- 3mm neopren overdel med forseglede syninger.
- Patenteret ankelstrop for hold om foden
- Tatex hælryg, hvilket gør dem lette at trække på
- Hul fiber isolering for maksimal varme og hurtig tørretid
- Dobbeltforet 3mm O-ring
Med støvlerne følger et par strikkede Solite Heat Booster sokker for varme og komfort.

Historie om brandets produkt overskrift
Skriv historie om brandets produkt her..

Solite Innovations LLC er etableret af coldwater surferne Jamie Meiselman og Tyler Callaway. Begge har tilbragt mange år i det nordøstlige USA, hvor tykke våddragter, støvler og handsker er en nødvendighed det meste af året.

De to grundlæggere har mange års erfaring med boardsport. Meiselman har arbejdet i snowboardbranchen, hvor han har kørt Burtons snowboardstøvle afdeling. Callaway har arbejdet i surfbranchen, hvor han bl.a. har været med til at udvikle FCS Fins / Accesories i Amerika. I dag sidder de to herre på hver deres kyst; Callaway i Californien og Meiselman i New Jersey.

Solites støvler er et resultat af 5 års forskning, udvikling og test. Støvlerne er blevet udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere i alt fra ”heavy Beach Breaks” til ”Gnarly Reef Breaks”. Målet har hele vejen igennem været at producere den perfekte støvle til surf.

 

Specifikationer

  • Brand: Solite
  • Årgang: 2020S
  • Neopren tykkelse: 3 mm