2021 Valley

Varenummer 121267
2,959.00 DKK 3,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Ultra "cush" flex konstruktionen tager bumpene ud af enhver forhindring og overflade, og leverer et glat og lækkert glid parken. Den glatte bund og blokkede kanter giver et hurtigt wakeboard, der skaber en fri følelse på vandet, samtidig med at boardet har en maksimal holdbar- og robusthed.
Boardets flex gør det nemt at arbejde med flexen på ramper og rails, hvilket giver en glidende følelse der kommer naturligt med boardet.
Hvis du er en pige, der tilbringer al sin tid i parken med fokus på rails mere end noget andet, er Slingshot Valley det rigtige wakeboard for dig.

Detaljer:
Flex blød
Træ kerne
Profil bred
OBS: Boardet er udelukkende til kabelpark og kommer ikke med finner, det egner sig derfor ikke til brug efter båd.

Slingshot’s historie
Sliingshot blev stiftet i 1999 af brødrene Jeff og Tony Logosz. To brødre der født med adrenalin i blodet fra skisport i og omkring Utah. De to brødre har igennem hele deres liv eksperimenteret med forskellige sammensætninger af udstyr og terræn, og engang imellem endte det ud i noget superfedt. Slingshot´s DNA er stadig den samme, altid på jagt efter det næste sus, og stadig lige så eksperimenterende med forskellige teknologier, shapes og gear.
 

Specifikationer

  • Brand: Slingshot
  • Årgang: 2021