X-Bionic

X-BIONIC - Innovation er nøglen

På bare 16 år har X-BIONIC® omdefineret verden af funktionelt tøj. I starten var der en revolutionerende funktionel sok. Så kom en innovativ jakke. Men ligesom evolutionen blev udviklingen konstant perfektioneret.

Tænker ud over det mulige

Hvad holder fugle i luften? Sportsbiler på jorden? Atleter i top præstation? Det handler om naturlovene kombineret med den innovative ånd fra inspirerede pionerer. Bionik betyder at lære af naturen. Kørslen mod teknologisk lederskab ligger i vores natur. Og selve naturen er, hvor vi finder svar. Højere, hurtigere, yderligere, bedre er bare begyndelsen. Derfra tænker vi længere. Meget længere. Tænkning, perfekt ingeniørarbejde, raffineret aerodynamik, dynamiske stabilisatorer, maksimal køleeffekt og flowoptimerede overflader lyder alle som en supersports bils profil, men dette er det grundlæggende udstyr i ethvert X-BIONIC®-design. Perfekt placerede konverterporte styrer luftstrømmen til køling under overfladen og bruges af patenterede løsninger til at afkøle kroppen.

Essensen af perfektion. Når forestillinger tæller, er køling konge. Uanset om du tager føringen på to hjul eller med dine ben. Ventilationsåbninger fører vinden på din rejse over din ryg ind i det unikke 3D Bionic Sphere®-system, en kerneteknologi.

Succesrige ingeniører er asketikere: de eliminerer konsekvent de overflødige. De drager fordel af den plads, som teknologien har opnået, hvor alt bruges til et enkelt mål: maksimal ydelse. De omgiver kroppen som et integreret netværk af hjælpesystemer, der hver giver et kvantespring i dimensionerne termisk stabilitet, neurostimulation og muskelkoordinering.

Jo tættere du ser på, jo længere er vi foran verden. Med en utrættelig opfindelse ånd og bionisk ekspertise finder X-BIONIC®-udviklerne altid en måde at gøre det tilsyneladende umulige til virkelighed. Maksimal komfort i minimum volumen. Imponerende design kombineret med banebrydende teknologi. Jo tættere du er på X-BIONIC®, jo større er afstanden fra resten af verden.