Volcom

HISTORIEN OM VOLCOM

Volcom er et livsstilsbrand som er startet tilbage i 1991 af Richard Woolcott og Tucker Hall. De 2 venner rejste på en årlig snowboardtur, selvom Tucker lige var blevet opsagt på sin arbejdsplads. De 2 venner mødets med yderligere 2 venner og forvandlede sig til en stærk firkløver. Efter 4 fantastiske dage med powder til langt op over ørerne, tog Richard den drastiske beslutning og ringede til sin arbejdsplads med undskyldningen om at de var sneet inde, og han derfor ikke kunne komme på arbejde. Vennerne blev i skiområdet i yderligere 1 uge, og nød den fantastiske powdersne - det var i øvrigt vennernes første møde med rigtig powder.

Efter hjemkomst opsagde Richard sit job, og rejste mod bjergene igen. Han ville realisere sig selv og stå på snowboard. Samtidig havde Richard og Tucker snakket meget om at starte en virksomhed, som skulle producere og sælge livsstilstøj inden for de 3 kategorier som de selv elsker; snowboarding, skateboarding og surfing. Richards far lånte drengene $5.000 som de kunne starte for. Først kom navnet, dernæst logoet og Volcom var da en realitet.

Volcom har en vision som forvandler forhindringer til muligheder. Derfor ses også kreative løsninger i troen på at løse det umulige.

Volcom er den dag i dag, et stærkt internationalt brand som sælges verden over. Tilbage i de spæde år blev virksomheden styret fra Richards soveværelse, men i dag har virksomheden et flot hovedkontor i Costa Mesa i Californien.    

 

STORT UDVALG AF VOLCOM HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky har vi et stort udvalg af Volcom produkter. Vi har udvalgt produkterne nøje og vi kan derfor garantere dig, at vores Volcom produkter altid er i topklasse. Du kan altid finde de nyeste Volcom produkter her på siden, hvor bl.a. snowboardtøj, streetwear og surf artikler er at finde. Volcoms produkter er kendt for de smarte designes, deres hensynstagende til miljøet og deres livslange kvalitet. Volcom udfordrer hele tiden mulighederne, og ønsker at udvide grænserne for det umulige, hvorfor deres produkter også altid er i meget høj kvalitet. Det ses også på deres samarbejdspartnere hvor bl.a. GORE-TEX kan nævnes.

 Volcom tilbyder udelukkende produkter, som vil give dig en bedre dag på bjerget, på bølgen og i din hverdag. Køb dit næste Volcom gear hos os, og oplev den fantastiske kvalitet.

 

FOKUS PÅ MATERIALER, KVALITET OG DESIGN

Volcom har med deres cirka 30 år i branchen opbygget et utrolig stærkt brand som er kendt verden over. Årsagen til dette er helt klart deres kvalitet, værdier og holdninger til hvad et tøjprodukt skal indeholde og kunne. For at kunne tilbyde dette, er det naturligvis altafgørende med de helt rigtige materialer og teknologier indpakket i et smart og alsidigt design. Mange af Volcoms jakker er bl.a. lavet med en drop-tail form, hvilket giver ekstra komfort til snowboarderne når han/hun skal spænde sine bindinger siddende i den kolde sne. De er små design- og materialevalg, som i sidste ende gør Volcoms produkter til noget helt specielt.

 

 FIND DET NYESTE VOLCOM HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky finder du alle de nyeste produkter fra Volcom, som egner sig speciel godt til snowboarding, skisport, surfing og selvfølgelig til din hverdag. Vi går op i kvaliteten og detaljerne, så du kan være helt sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, som passer til dine behov. Vi er store fans af Volcom, og hvis man ønsker et lækkert produkt, som ikke går ned på kvalitet og komfort, så er Volcom klart et kig værd. Har du flere spørgsmål til Volcom som brand, eller hvilke produkter vi tilbyder, så står vi altid klar med professionel hjælp.