Vinter Våddragter

Våddragter, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Vi har hos OneOpensky et bredt udvalg af dame vinter våddragter, der er designet til det koldere vejr. Vi tilbyder våddragter fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette tæller blandt andet Neilpryde og O’Neill, der de har specificeret sig i at konstruere våddragter til de kolde forhold der kan forekomme i Norden og herved også i det danske. De konstruerer våddragter til både wind- og kitesurf samt SUP og surf, så du får et bredt sortiment at vælge imellem, når du skal finde din næste vinter våddragt. Hvis du på et tidspunkt skulle blive i tvivl om det skulle være den rigtige våddragt du har fundet, at du altid fange os på telefonnummeret - 97 12 29 65. Vintervåddragterne er karakteriseret ved at være produceret af industriens bedste neopren type, der sørger for at man holder på varmen. Dertil forekommer neoprentykkelsen fra 5 til 7 mm. Dette gør også, at den helt sikkert vil føles for varm, hvis du bruger denne vinter våddragt om sommeren. Her anbefaler vi, at du ser nærmere på vores bredde udvalg af sommervåddragter. Vil du hellere have en våddragt der kan bruges året rundt, kan du se nærmere på vores allround våddragter her. Disse muligheder skal ikke stoppe dig, for at se nærmere på vores udvalg af vinter våddragter til damer her på siden.

Vores udvalg af våddragter fra de forskellige brands og deres teknologier

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor dame vintervåddragter. Dette gælder både våddragter med hætte eller våddragter til dame uden hætte. Det samme gælder for de forskellige lukningssystemer, der findes til vinter våddragterne. Her fås alt fra Back Zip, Front Zip og Chest Zip hos OneOpenSky. Du kan uden problemer filtrere på de forskellige lukningstyper i vores filter.
Til de mere hardcore vandsportsentusiaster, der dyrker wind- eller kitesurf, anbefaler vi hovedsageligt Neilpryde våddragter. NeilPryde er et gammelt brand, som med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsport. Her producerer de måske verdens bedste windsurfing udstyr, som underbygges af det kvalitetsstempel de fik ved at blive leverandører til OL i 2008. De har igennem årene også produceret neopren, hvor de har et stort udvalg i neo handsker, samt deres velkendte våddragter. Alt dette kan tjekkes ud her på hjemmesiden, hvor vi har Danmarks største udvalg af Neilpryde våddragter. NeilPryde producerer nogle af markedets bedste neopren dragter, handsker og boots. Det skyldes deres innovative tilgang til fremstillingen af deres neopren. Deres perfektionistiske tilgang til deres produkter kan spottes helt ned i syningerne imellem neoprenstykkerne. Her har de udviklet forskellige syningsmetoder, for at give dig den bedste dag på vandet. Det samme ser vi på det utal af teknologier, de anvender i fremstillingen af deres neopren, hvor de forskellige membranstrukturer nøje studeres. Alt dette og mere kan du læse om på selve produktet. Neilpryde har dertil altid haft et stort fokus på at producerer våddragter til de hardcore vandsportsentusiaster. Dette betyder, at deres våddragter har special indbygget teknologier, der hæmmer mælkesyredannelsen i kroppen, så du kan forblive aktiv i længere tid på vandet.
Hvis du skal finde den Neilpryde dragt, der passer specifikt til dit behov, så kan du læse mere om dem i deres produkt beskrivelse. Vi kan stærkt anbefale deres Vamp Full suit 6/5.
O’Neill er det ældste brand i våddragtsindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren beklædning. Du kan fra O’Neill, få alt fra neopren boots til verdensklasse våddragter til både damer, damer og junior. Du kan tjekke hele udvalget fra O’Neill ud her. De producerer herved også en række fremragende allround våddragter, der er special udviklet til brug på SUP og Surf, men også snildt kan bruges til wind- og kitesurf. Dette er derved heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste våddragter. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur de har konstrueret neoprenen efter, som giver denne unikke funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neill’s udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Det selvregulerende temperaturelement, som Technobutter 3 giver dig, gør disse våddragter til fremragende allround våddragter. Dette neopren findes hovedsageligt i O’Neill’s Psycho dragter. Du kan se nærmere på vores bestseller Psycho våddragt her.

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

For at få det maksimale ud af sin dragt gælder det om at finde en størrelse, der sidder tæt, uden at det føltes ubehageligt. Ryggen, er oftest det sted man kan se om den sidder godt, samt over skulderne og ved lænden. Her skal den gerne sidde tæt og der skal ikke være ret meget luft mellem dragt og krop. Hvis du skal have en nærmere fornemmelse omkring størrelsen, anbefaler vi at kigge i vores størrelses guides, der ligger specifikt på det enkelte produkt. Er man stadig i tvivl om størrelsen, er vi altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller over mail.

Mail: oneopensky@info.dk

Telefon: 97 12 29 65

Andre neoprendele til vinter:

Er du først lige kommet i gang med vandsportsaktiviteterne? Eller er du en garvet gut på vandet. Så er det altid vigtigt at have det rette tilbehør på. Her anbefaler vi klart at investere i et par neopren boots og et par handsker. Hvis du vil se nærmere på vores neopren handsker, kan du give det et kig her, og det samme kan du med vores neopren støvler her. Hvis du her er på udkig efter vores bestseller neopren støvle, så skal du tjekke vores O’Neill Epic 5 mm støvle ud. Hvis det er et par neopren handsker du er ude efter, så kan du tjekke vores O’Neill Psycho Tech 5 mm handsker ud.

Hvorfor skal du købe din våddragt her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores vinter våddragter. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores vinter våddragter, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores vinter våddragter, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil våddragten være hos dig i morgen.