Veste til vandsport

Veste til vandsport, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Der findes et utal af forskellige veste til vandsport på markedet, og det kan godt være svært at finde lige præcis den til dit behov. Så er du i tvivl kan du kigge med her!
Vi tilbyder en lang række forskellige vestetype her hos OneOpenSky. Dette er alt fra impact- til flydeveste. Vi har i alle vores vestekategorier et bredt sortiment af de bedste brands på markedet, så du ikke bliver skuffet.

Vores udvalg af veste fra de forskellige brands

Vi tilbyder veste fra de førende brands, der heriblandt tæller Helly HansenNeilpryde og O’Neill, der hvert år producerer topkvalitetsprodukter, der helt sikkert vil imponere dig. Brandene, har deres forcer fordelt på de forskellige vestetyper. Helly Hansen har specialiseret sig i, at producere flydeveste, samt redningsveste, hvor O’Neill hovedsageligt fremstiller impact veste. Herimellem ligger Neilpryde, der producerer begge slags veste, og herved giver os et bredt udvalg af vestetyperne.

Flydevest/Redningsvest

Du har sikkert prøvet mange forskellige ”redningsveste”, men der forekommer faktisk en helt klar definition på en klassisk redningsvest og på en klassisk svømmevest. De to typer minder utvivlsomt meget om hinanden, men har to forskellige funktioner. Vi kan starte med at definerer, hvilke egenskaber en redningsvest har:

Redningsvest:

Når man kigger på redningsveste, forekommer der to forskellige slags. De oppustelige redningsveste og de almindelige redningsveste. Vi har valgt at fokusere på de almindelige redningsveste. En traditionel redningsvest består at et skum materiale, der holder dig flyende over vandet. Dertil har Redningsveste en krav, der automatisk vender dig om på ryggen, så du selv i bevidstløs tilstand, vil have mulighed for at trække vejret.

Svømmevest

Svømmevesten har en række ligheder med den klassiske redningsvest. Svømmevesten er opbygget på nogenlunde samme måde som redningsvesten, dog uden kraven. Dette betyder også, at personer med en svømmevest/flydevest ikke automatisk vil vendes om i vandet, så vedkommende vil kunne trække vejret ved bevidstløshed. Dette betyder dog, at svømmeveste/flydevesten giver dig en større mobilitet/fleksibilitet, hvis du bruger den til kajak eller wind- og kitesurf. Du kan se hele vores udvalg af svømmeveste her.

Impact vest

En Impact vest, er en vest der bruges til wakeboard, kite- windsurfing samt vandski. Vesten er utrolig vigtig at have på, hvis(når) man falder af sit board. Det er derfor meget vigtigt, at man får valgt den helt rigtige impact vest, der sidder tæt på kroppen.

En Impact vest må ikke forveksles med de to andre typer af veste – rednings- og svømmeveste – eftersom impact vestene ikke har den samme opdrift. Dette betyder også at en impact vest er lettere, samt giver bedre mobilitet, end de to andre vest typer. Impact veste giver dig samlet set en bedre bevægelighed, der er speciel brugbar til de øvende wake- og vandski entusiaster. Du kan se hele vores udvalg af Impact veste her.

Junior veste

Vi har et lille udvalg af redningsveste til junior fra Helly Hansen. Disse veste er traditionelle redningsveste med krave, der sikre at dit barn vil blive vendt korrekt og til hver en tid have mulighed for at trække vejret. Det er derfor vigtigt at have en redningsvest med til dit barn, hvis du skal ud og sejle eller lign, hvor man kommer på dybt vand. Du kan se hele vores udvalg af junior veste her.

Vedligeholdelse af din vest

Vedligeholdelse er altid et vigtigt onde, som man altid bliver nød til at forholde sig til. Når det kommer til at vedligeholde son vest, er det supersimpelt og nemt. Det er efter en tur i saltvand altid vigtigt at skylle lynlåsåbningen i vesten med ferskvand, eftersom saltvandet med tiden erodere og ødelægger lynlåsen.

 

Svømmeveste

Impactveste

Redningsveste

Flydeevne/opdrift

God

Minimal

Super God

Bevægelighed

God

Super God

Minimal


Hvis du har flere spørgsmål omkring vestene og de forskellige typer, er du altid velkommen til at kontakte os på mailen eller over telefonen.

Mail: info@oneopensky.dk

Telefon: 97 12 29 65

Hvorfor skal du købe din vest her hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores veste. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derfor hvilken vest, der passer til dit behov. Så har du spørgsmål omkring vestene, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores veste, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil vesten være hos dig i morgen.