Våddragter til herre

Våddragter, hvad er det, og hvilken en passer til dit behov?

Hos One Open Sky har vi et bredt udvalg af våddragter til herre, der kan bruges året rundt. Vi tilbyder dragter fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette gælder bl.a. JobeNeilpryde, og O’Neill, som har specificeret sig i at konstruere våddragter til forskellige vandsportsaktiviteter. Derved er deres våddragter specialdesignede til windsurf, kitesurf, paddleboarding og surf.

Vi har valgt at opdele vores våddragter til herre i tre kategorier: sommer-, vinter- og allround våddragter. Derfor har du mulighed for at finde lige præcis den våddragt, der passer til dit behov og den temperatur du har behov for. Vi har våddragter i de 3 kategorier, som også specifikt passer til de forskellige aktivitetsformer. Vi anbefaler allroundvåddragterne, hvis du gerne vil være aktiv i forårsmånederne og ud på efteråret. Vores sommervåddragter anbefaler vi til de varmeste måneder om sommeren. Vores vintervåddragter er derfor også til brug om vinteren i de kolde forhold. Våddragternes tykkelse kan variere meget indenfor de forskellige sæsoner, så vi anbefaler at du læser produktteksten på varen, hvor det står mere uddybende hvilke temperaturer de enkelte våddragter passer til. Nedenfor kan du se tommelfingerreglen for våddragterne temperatur og tykkelse til de forskellige sæsoner, samt vores bestsellers indenfor hver våddragtstype.

Type

Temperatur

Neoprentykkelse

Sommervåddragter til herre

15+

1-3 mm

Allroundvåddragter til herre

10-20

3-5 mm

Vintervåddragter til herre

6-12

5-6 mm

 

Vores udvalg af våddragter fra de forskellige brands og deres teknologier

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor våddragter til herre. Her er det alt fra kortærmede og langærmede våddragter eller våddragter med korte- eller langeben. Det samme gælder for de forskellige lukningssystemer, der findes til våddragterne. Her fås alt fra Back Zip, Front Zip og Chest Zip hos One Open Sky. Du kan uden problemer filtrere på de forskellige lukningstyper i vores filter.

Til de mere hardcore vandsportsentusiaster, der dyrker wind- eller kitesurf, anbefaler vi hovedsageligt Neilpryde våddragter. NeilPryde er et gammelt brand, som med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsport. Her producerer de måske verdens bedste windsurfing udstyr, som underbygges af det kvalitetsstempel de fik ved at blive leverandører til OL i 2008. De har igennem årene også produceret neopren, hvor de har et stort udvalg i alt fra neo handsker til neopren boots og deres velkendte våddragter. Alt dette kan tjekkes ud her, hvor vi har Danmarks største udvalg af Neilpryde våddragter. NeilPryde producerer nogle af markedets bedste neoprendragter, handsker og støvler. Det skyldes deres innovative tilgang til fremstillingen af deres neopren. Deres perfektionistiske tilgang til deres produkter kan spottes helt ned i syningerne imellem neoprenstykkerne. Her har de udviklet forskellige syningsmetoder, for at give dig den bedste dag på vandet. Det samme ser vi på det utal af teknologier, de anvender i fremstillingen af deres neopren, hvor de forskellige membranstrukturer nøje studeres. Alt dette og mere kan du læse om på selve produktet. Neilpryde har dertil altid haft et stort fokus på at producerer våddragter til de hardcore vandsportsentusiaster. Dette betyder, at deres våddragter har special indbygget teknologier, der hæmmer mælkesyredannelsen i kroppen, så du kan forblive aktiv i længere tid på vandet.
Hvis du skal finde den Neilpryde dragt, der passer specifikt til dit behov, så kan du læse mere om dem i deres produkt beskrivelse.

O’Neill er det ældste brand i våddragtsindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren beklædning. Du kan fra O’Neill, få alt fra neopren boots til verdensklasse våddragter til både herrer, damer og junior. Du kan tjekke hele udvalget fra O’Neill ud her. De producerer herved også en række fremragende våddragter til herre, der er special udviklet til brug på SUP og Surf, men også snildt kan bruges til wind- og kitesurf. Dette er derved heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste våddragter. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur de har konstrueret neoprenen efter, som giver denne unikke funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neills udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Det selvregulerende temperaturelement, som Technobutter 3 giver dig. Dette neopren findes hovedsageligt i O’Neill’s Psycho- og Hyperfreak dragter.

 

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

For at få det maksimale ud af sin dragt gælder det om at finde en størrelse, der sidder tæt, uden at det føltes ubehageligt. Ryggen, er oftest det sted man kan se om den sidder godt, samt over skulderne og ved lænden. Her skal den gerne sidde tæt og der skal ikke være ret meget luft mellem dragt og krop. Hvis du skal have en nærmere fornemmelse omkring størrelsen, anbefaler vi at kigge i vores størrelses guides, der ligger specifikt på det enkelte produkt. Er man stadig i tvivl om størrelsen, er vi altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller over mail.

Mail: info@One Open Sky.dk

Telefon: 97 12 29 65

 

Hvorfor skal du købe din våddragt hos os i One Open Sky?

Her hos One Open Sky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores allround våddragter. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores allround våddragter, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores allround våddragter, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil våddragten være hos dig i morgen.