Våddragter til børn

Børne våddragter - Find den perfekte våddragt til børn

VÅDDRAGTER, HVAD ER DET, OG HVILKEN PASSER TIL DIT BEHOV?

Vi har hos One Open Sky et bredt udvalg af junior våddragter, der kan bruges året rundt. Vi tilbyder våddragter fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette tæller blandt andet Neil Pryde og O’Neill. Vi har valgt at opdele vores junior våddragter i 3 kategorier, sommer-, vinter- og allround våddragter. Du har derfor mulighed for at finde lige præcis den våddragt, der passer til deres behov og den temperatur de skal bruge til at lege i vandet. Vi anbefaler allroundvåddragterne, hvis du gerne vil have dem med på vandet forårets månederne og ud på efteråret. Vores sommervåddragter anbefaler vi til de varmere måneder om sommeren, mens vores vintervåddragter er til brug om vinteren, i de kolde forhold. Våddragternes tykkelse kan variere meget indenfor de forskellige sæsoner. Nedenfor kan du se en tommelfingerregel for våddragternes temperatur og tykkelse til de forskellige sæsoner, samt vores bestseller indenfor hver våddragtstype.

 

Type

Temperatur

Neoprentykkelse

Sommervåddragter

15+

1-3 mm

Allroundvåddragter

10-20

3-5 mm

Vintervåddragter

6-12

5-6 mm

 

VORES UDVALG AF VÅDDRAGTER FRA DE FORSKELLIGE BRANDS OG DERES TEKNOLOGIER

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor junior våddragter. Her er det alt fra kortærmede og langærmede våddragter eller våddragter med korte- eller langeben. Lukningstyperne til vores junior våddragter har ikke den store variation, men er designet med den klassiske Back Zip lukning. Vi har flest våddragter i det verdenskendte brand O’Neill, der anvender mange af de samme innovative teknologier til deres børnevåddragter, som de bruger til deres voksne våddragter. Herved sikre O’Neill at du, eller dit barn, ikke forhindres i at komme i vandet pga. våddragtens kvalitet.

O’Neill er det ældste brand i våddragtsindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren beklædning. Du kan fra O’Neill, få alt fra neopren boots til verdensklasse våddragter til både junior og børn. Du kan tjekke hele udvalget fra O’Neill ud her. De producerer herved også en række fremragende junior våddragter, der er special udviklet til brug på SUP og Surf, men også snildt kan bruges til wind- og kitesurf. Dette er derved heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste våddragter. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme, bevægelighed og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur de har konstrueret neoprenen efter, som giver denne unikke funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neill’s udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Det selvregulerende temperaturelement, som Technobutter 3 giver dig. Dette neopren findes hovedsageligt i O’Neill’s Psycho- og Hyperfreak dragter.

Neopren våddragter til børn er vigtigt udstyr til alle, der elsker at nyde vandsport eller aktiviteter i vandet. De giver fremragende beskyttelse mod koldt vand, og hjælper børn med at holde varmen, forhindrer gnidning af huden og tilbyder opdrift, hvilket gør dem til et ideelt valg for børn i alle aldre.

Neil Pryde og O'Neill er to af de mest anerkendte mærker i våddragtindustrien, og de har produceret neopren våddragter i topkvalitet til børn i mange år.

HAR DU FUNDET DEN RIGTIGE STØRRELSE? ELLERS SE MED HER!

For at få det maksimale ud af sin dragt gælder det om at finde en størrelse, der sidder tæt, uden at det føltes ubehageligt. Ryggen, er oftest det sted man kan se om den sidder godt, samt over skulderne og ved lænden. Her skal den gerne sidde tæt og der skal ikke være ret meget luft mellem dragt og krop. Hvis du skal have en nærmere fornemmelse omkring størrelsen, anbefaler vi at kigge i vores størrelses guides, der ligger specifikt på det enkelte produkt. Er man stadig i tvivl om størrelsen, er vi altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller over mail.

Mail: info@oneopensky.dk

Telefon: 97 12 29 65

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN VÅDDRAGT HER HOS OS I ONE OPEN SKY?

Her hos One Open Sky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores allround våddragter. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores våddragter, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores våddragter, så tvivl ikke.