Völkl

Hvem er Völkl?

Siden 1923 har Völkl haft ubegrænset lidenskab for skiløb og fremstilling af højtydende produkter. Völkl er baseret i Straubing og er den største (og en af de sidste tilbageværende) producenter i Tyskland, og vores hovedkvarter er et af de mest moderne produktionsfaciliteter i verden.

Her møder højteknologisk innovation traditionelt håndværk for at skabe de mest præcise, højeste kvalitet og teknologisk avancerede ski i verden. Vores team af ingeniører, erfarne håndværkere, tinkere og testere - såvel som adskillige topatleter og utallige sejre - har gjort Völkl til et af de største ski mærker i verden.


Völkl VISION

Progressive teknologier, fremragende produkter og høj kvalitet "Lavet i Tyskland" er unikke værdier for Völkl, som intet andet mærke kan levere. Disse kerneværdier bestemmer vejen til en uovertruffen udvikling inden for skiløb, uanset hvilken kategori.

Hos Völkl møder højteknologisk innovation traditionelt håndværk for at skabe de mest præcise, højeste kvalitet og teknologisk avancerede ski i verden. Vi fokuserer på konstant forbedring af ski og skabelsen af det perfekte setup til at revolutionere skiløb.