Union

Union - Bindende firma

"Status quo" er et beskidt ord hos Union Binding Company. Vi mener, at hvis du ikke bevæger dig fremad, falder du bagefter. Så når vi sammensætter dette års magasin, lægger vi særlig vægt på, hvordan vores bindinger transformeres. Som producent, som brand og som en del af snowboard-samfundet gør vi, hvad konkurrenterne siger er umuligt: Vi omdanner dynamikken mellem snowboarderen og snowboardet.

Transformation er, hvad Union handler om. Vi er gået fra et lille kerne brand indenfor snowboarding til den globale leder inden for snowboardbindinger. Vi har gjort de store ting ved at fokusere på de små ting - som at udvikle og banebrydende lette materialer, specielt designet til at tage misbrug i frysende temperaturer. Nogle gange er forskellen bare et gram her eller lidt stærkere der, og det samlede resultat stabler hurtigt op. Det handler ikke om at være det største brand, det handler om at være det bedste brand.

Alt i Union kommer ned til fokus og dedikation. Det "STÆRKERE" motto står ikke kun for vores produkt - det repræsenterer alle aspekter af virksomheden. Fra vores produkt, levering, salg og kundeservice til at have det bedste Pro-team i snowboarding, vores fantastiske venskaber og en ægte tilgang opsummerer, hvordan vi transformerer snowboard-oplevelsen.