Tyrolia

Tyrolia - en af de ældste ski virksomheder

Selvom Tyrolia muligvis mangler den anerkendelse af navn, som sine jævnaldrende til ski og støvler producerer, må du ikke undervurdere den rolle, det østrigske mærke spiller i branchen. Chancerne er, at du eller en ven har stået på ski med Tyrolias før - dens bindinger tegner sig for en ud af tre solgte over hele verden. Takket være et væld af produkter af høj kvalitet og branchens førende innovationer har Tyrolia skåret et stort sted ud for sig selv på det bindende marked.


Tyroliens historie

Grundlagt i staten Wien i 1847 som Wiener Metallwaren-, Schnallen- und Maschinen- Fabrik GmbH, producerede Tyrolia en række produkter af metal. De kom først ind i bindings industrien i 1949. Dette var lidt mere end et årti efter opfindelsen af Saf-Ski bindingen, den første model, der var designet til at skubbe tåen ud under et nedbrud. Langt fra dette niveau af sofistikering indeholdte Tyrolias oprindelige tilbud af den traditionelle kabelbinding, der blev opfundet i slutningen af 1920'erne.

Bindende teknologi forbedrede sig hurtigt, og i midten af 60'erne begyndte produkter at ligne deres moderne efterkommere. Tyrolias første store innovation kom i 1973 med Clix Diagonal Heel. For at begrænse skader forårsaget af diagonale fremad fald opfandt Tyrolia en binding, der skubbes opad og sidelæns, hvilket eliminerer risikoen for at vride et ben, når det tørres ud i en vinkel.


Tyrolia i dag

Tyrolias historie er ekspansiv, men virksomheden har tjent det meste af sin indflydelse ved hjælp af nylige opfindelser. Siden købet af Head i 1989, har mærket frigivet en række respekterede bindinger.

Populære serier som Freeflex-systemet hjalp Tyrolia med at tjene betegnelsen som verdens markedsleder i 2000. I 2001 blev det det første bindende mærke, der blev certificeret under ISO 9001: 2000-standarden. Tyrolia opfylder de højeste standarder for kvalitet og virksomhedskultur. I 2009 tog Tyrolia en Red Dot Design Award med hjem for sin prestige model LiteRail og Carbon.

På trods af sin erhvervelse af en multinational gigantisk ski industri har Tyrolia været tro mod sine østrigske rødder, mens hovedkvarteret er i den samme by, det blev grundlagt i, Schwechat, Østrig.