SUP Padler

HVILKEN PADDLE SKAL JEG VÆLGE?

En SUP paddel har du i hænderne hele tiden og noget man lynhurtigt kommer til at være det er den del du vil bruge mest energi på under din SUP tur. Igen et sted hvor du vil miste meget af glæden ved at stå på SUP, hvis din paddel ikke er af en ordentlig kvalitet. Vi har et meget bredt udvalg ved One Open Sky og vil altid være behjælpelig med at finde den korrekte paddel til dit behov.

Se udvalget her.

Der findes forskellige typer padler, man kan inddele i 3 forskellige typer

Fixed (også kaldet ”cut to length” eller ”one piece”, som det engelske navn indikerer at padlen, er i et stykke og at man skærer skaftet til præcis efter personen. Denne type paddel giver den letteste og mulighed for et stift og ensartet flex på padlen.

Justerbar paddel: På en justerbar paddel har man taget de gode egenskaber fra en ”Fixed paddel” men gået en smule på kompromis på vægten. Man sætter et ekstra modul på skaftet som gør at skaftet kan varieres i længde. Det går at den kan anvendes af flere brugere, eller man kan bruge padlen i forskellige forhold (tit ønsker man sig et kortere skaft i bølger, imod et længere på fladt vand. En justerbar er ofte også en god start hvis man ikke er helt sikker på hvad længde man ønsker.

3 delt paddel 

3 delt paddel (3 pieces) – som navnet også antyder et board så er det en 3 delt, Har man taget en justerbar paddel og lavet et ekstra modul på lige over bladet. Det gør at man kan have den i en taske og derved væsentlig nemmere at fragte. Lidt samme logik som oppustelig boards.

Andre elementer at overveje er blad størrelse, flex på skaftet, tykkelse på skaftet og håndtaget alle elementer er kan variere og skabe en perfekt paddel netop til dig.

Hos One Open Sky står vi klar til at finde netop den helt korrekte paddel til dig