Støvletasker

STØVLEPOSE

Skistøvletasker er specielt sammensatte tasker til nem transport af dine skistøvler. Der er mange funktioner tilgængelige på skistøvletasker, herunder rygsæk stropper, udvendige lommer, hjelmopbevaring, beskyttelseslomme og meget mere. One Open Sky tilbyder et bredt udvalg af skistøvletasker fra top mærkerne, herunder Salomon, Full Tilt, Lange og Douchebag.

Skistøvletasker med rygsæk stropper er ved at blive standarden. At have rygsæk stropper på din boot taske er en af de mest frigørende designs nogensinde. Super let at lægge dine skistøvler i tasken, og derefter går tasken op som en rygsæk, hvilket gør det super nemt at rejse med dine skistøvler, så kan man bære dem som en skoletaske, og din næste klasse er på offpisten. I nogle poser er stropperne syet permanent på plads, mens andre poser har aftagelige stropper, der kan opbevares, når de ikke er i brug. 

Når du handler efter en ny boot taske, skal du huske at tænke på dine personlige behov, herunder hvad du vil opbevare i tasken. Mange skistøvletasker tilbyder forlommer, der kan fyldes med andre ting som nøgler, mobiltelefon til værktøj. Nogle skistøvletasker har store lommer på siderne, andre har mesh lommer foran, og nogle har indvendige lommer. Næsten alle skistøvletasker har ekstra lommer, men nogle har flere lommer eller større lommer, så sørg for at vælge en taske, der passer til dine behov.

Nogle skistøvletasker vil også fungere som en hjelmtaske. Disse boot tasker kaldes ofte "weekendtasker" eller "tilbehørstasker" og passer til dine støvler såvel som en hjelm eller hvad du ellers har brug for at bære. Disse skistøvletasker er gode til dem, der har meget udstyr og vil holde ting sammen så meget som muligt. En anden god mulighed på nogle skistøvletasker er en beskyttelseslomme. En beskyttelseslomme vil være foret i et blødere materiale for at holde beskyttelsesbrillens linser fri for ridser, og nogle beskyttelseslommer vil have en hård kuffert omkring sig for yderligere at beskytte beskyttelsesbrillerne.