Starboard

Hvem er Starboard?

Starboard blev grundlagt tilbage i 1994 af Svein Rasmussen som er tidligere verdensmester i windsurfing, og har flere gange stået på den Olympiske scene. Starboard blev skabt ud fra en vision om at bringe innovation, kreativitet, kvalitet til vandsporten igennem inspiration fra vandet og bøljerne. Starboards vision handler ikke bare om at blive de bedste i verden, men faktisk nærmere at blive de bedste FOR verden. Et brand som bakker op om klimatankerne og grønne værdier. Starboard er kendt for sin brede vifte af windsurf og Stand Up Paddle udstyr, der efterhånden ses mange steder i verden. De er kendt for kvalitet kombineret gennemsigtighed i alt hvad de laver. De sigter efter at blive Carbon Plast positive, og ikke mindst at vi alle hver især hjælper hinanden med at stemme for vandet i en grøn omstilling af verden. Starboard teknologier og boards er skabt igennem ideer på vandet, og den forbindelse alle i Starboard hver især altid har haft til naturen. Starboard er et Stand Up Paddle og windsurf brand, som er kendt sine performancedygtige boards, der kan bruges af alle, uden at gå på kompromis med kvalitet, design og bæredygtige bagtanker. For hvert Stand Up Paddle board Starboard sælger, planter de et mangrove træ i Thor Heyerdahl klima park. Et træ er med til at absorbere 1 ton af CO2 over 20 år!

 

Starboard er kendt for sine oppustelige SUP boards

Starboard er kendt for sine Oppustelige Stand Up Paddle boards fordi de alle bringer meget nyt til en vandsport, som førhen var utrolig domineret af tunge og store hardboards. Starboards laver oppustelige SUP board for alle. Det gælder familien, børn, den selvkørende, begynderen, men især også den øvede. Starboard har nemlig implementeret en bred vifte af nye teknologier, som gør det oppustelige Stand Up Paddle board nemt, sikkert og bæredygtigt. Starboards morderne svejse teknologi for oppustelige paddleboard sikre at lim ikke flyder ud i verdenshavene, og samtidig garanterer det en længere levetid for SUP boardet. Starboard har også implementeret deres Deluxe Double Chamber I mange af deres SUP boards. Det betyder at det oppustelig Stand Up Paddle board er kommet et skridt tættere på at være lige så stift og hårdt som hardboardet. Deluxe Double Chamberen er faktisk en SUP med en ekstra luft kerne, som er formet som en I-bjælke, der giver ekstra støtte på normalt belastede steder på dækket af paddle boardet.

Starboard hardboards og oppustelig Stand Up Paddle boards

Blandt Starboards hardboards er der et stort fokus på allround og race Stand Up Paddle Boards. Stand Up Paddle Board som Starboard Waterline Carbon Top er blandt de nyeste tiltag. Et SUP board der decideret er designet til performance på flat-water og touring. Starboards All Star Hybrid Carbon er derimod et hardboard fra Starboard, som tilbyder en stor potion styrke og fart. All Star Hybrid Carbon er utrolig hurtig i downwind, og konstrueret i et design med carbon forstærkede rails mod ekstra stivhed og lethed. Kigger man mod Starboards oppustelige serie af SUP boards, så er en klassisk allround som Starboard GO Lite Tech et Stand Up Paddle board, der er skabt til stabilt og sikkert paddle. Go Lite Tech tilbyder nemlig en stabil og stor konkave bundshape og hertil boxy rails. Starboard All Star Airline Stand Up Paddle boardet er derimod en oppustelig SUP, der omfavner race. Airline teknologierne er samlet for at give SUP boardet bedre acceleration og god stivhed omkring stævnen. All Star Air Line kommer også med en aramidfiber snor, som spændes op omkring spidsen inden oppustning, og lader dig få den eksakte stivhed og rockerprofil dit paddle eftersprøger. Starboard har altså et bredt sortiment af Stand Up Paddle boards med moderne teknologier og bæredygtige bagtanker, som står en ægte surfer nært.  

 

Find det nyeste og største Starboard sortiment hos One Open Sky

Hos One Open Sky har vi samlet de bedste produkter fra Starboard her på siden. Starboard er et brand med de rigtige værdier, når det gælder bæredygtig og performance i et Stand Up Paddle Board. Du kan læse mere om guide til køb af SUP på vores blog. På bloggen finder du også en perfekt Step-by-step guide til hvordan du gør din SUP klar til vandet . Har du spørgsmål til deres produkter, eller måske spørgsmål til dit eget Starboard produkt, så husk at vi altid står vi klar med professionel vejledning hos One Open Sky.

Starboard