Sorel

SOREL - Kraftfuld fodtøj til et ustoppeligt individ 

Her på SOREL mener vi, at du er det mest kraftfulde værktøj, med den beslutsomhed, du finder i dig selv, er en ustoppelig kraft. SOREL udfordrer status quo ved at skabe uventet fodtøj, der skubber grænserne for funktion før mode. Vi holder os i bevægelse, så du kan skubbe dig selv fremad. 

Hos SOREL stræber vi efter at udnytte muligheder og komme med dristige udtalelser. Vi er ikke tilfredse, medmindre vi udnytter alle muligheder. Vores lidenskab for forbedring kommer med en følelse af pres, der er vi ubarmhjertige for at finde de bedste løsninger. Vi stiller spørgsmålstegn ved, udforsker, forstyrrer og fører, alt sammen mens vi leder efter måder at blive bedre på. SOREL handler med mål og sørger for, at enhver beslutning træffes med absolut intention.

Grundlagt i 1962 kombinerer SOREL ekspert håndværk og moderne designs for at skabe fodtøj til hele næste sæson. Hvad der startede for årtier siden med premium støvler, udformet med en enestående balance mellem konstruktion og beskyttelse, er nu et brand dedikeret til både funktionalitet og mode.