Solite

Solite - Uendelig søgen efter det perfekte produkt

Solite Innovations LLC blev skabt af livslange koldtvands surfere Jamie Meiselman og Tyler Callaway. Begge tilbragte deres formative surf år i det nordøstlige USA, hvor tykke våddragt støvler og handsker er en nødvendighed det meste af året.

Meiselman tilbragte meget af sin karriere i snowboard industrien og kørte boot-divisionen hos Burton Snowboards samt andre markedsledende snowboardmærker. Callaway har været i surf biz i årtier, især etableret og kørt FCS finner/tilbehør i Amerika. Solite er et to-kystfirma med Callaway i Californien og Meiselman i New Jersey.

Solite våddragt støvler er resultatet af over 5 års forskning, udvikling og test i det hårdeste koldt vand blandet med tropiske opstillinger rundt om i verden. Fra midten af vinteren Maine til lavvande G-Land har vi været heldige at bruge nogle af verdens bedste surfere til at teste og perfektioner vores støvler, og vi er begejstrede for at frigøre vores teknologi til masserne.

Vores søgen efter at perfektionere vores produkt er uendelig. Vi fortsætter med at innovere, udvikle og frigive nye funktioner og produkter.