Snowboardstøvler

TIPS TIL KØB AF SNOWBOARD STØVLER

Nu hvor du har dit snowboard (Hvis ikke, se vores udvalg HER), er det næstvigtigste du skal købe, er et par snowboard støvler af høj kvalitet. I betragtning af alt hvad der skal overvejes, når man vælger det rigtige par snowboard støvler, er det måske ikke den bedste idé at sortere hele vores lager og vælge udelukkende på æstetiske grunde.

Heldigvis har vi sammensat en kort, men alligevel praktisk guide, der hjælper dig med at navigere din shopping oplevelse som en professionel.

For at være ærlig kan snowboardstøvler enten rede eller smadre din tur. Mens vi forstår ønsket om at se cool ud, når du rammer pisterne, er der så mange andre komponenter, du skal tage i betragtning for at sikre en jævn, behagelig og vigtigst af alt, sikker kørsel.

 

DEN RIGTIGE SNOWBOARD STØVLE PASNING

Det siger sig selv: det rigtige par snowboardstøvler skal passe komfortabel. De skal være tæt på det punkt, hvor tæerne næsten ikke når tåhætten (toppen af støvlen), men ikke for stramme til at du oplever kramper eller smerter. Du skal heller ikke have for meget vrikke rum. En ofte overset komponent af pasform er hælgreb, hvilket betyder, at din hæl skal forblive sikkert på plads, når dit knæ køres fremad. Glem ikke at tage dine sokker i betragtning, når du vælger en størrelse!

 

BLØD ELLER STIV?

Flex-rating: Flex-ratingen angiver støvlens stivhed og fleksibilitet. Højere flex-rating betyder mere stivhed, mens lavere flex-rating betyder mere fleksibilitet. Din valg af flex-rating afhænger af din snowboardstil og -niveau. Hvis du er en erfaren snowboarder, kan en stivere støvle give mere kontrol og respons, mens en mere fleksibel støvle kan være bedre for nybegyndere. Indenfor snowboard støvler er der ikke blevet lagt en standard for flex, ligesom vi ser det med skistøvler. Derfor kan flex variere fra mærke til mærke.

 

BINDINGSKOMPATIBILITET

Snowboardstøvler skal passe til dine bindings. Der er to typer bindings: strap- og step-in/on bindings. Sørg for at din støvle passer til den type bindinger, du bruger. Hvis du er i tvivl om hvilken binding din støvle passer til, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

 

SNØRESYSTEM

Når det kommer til snøring, har du flere muligheder. Boa snøring giver mulighed for justering ned til mikroniveauet, traditionel snøring kræver, at dine støvler strammes manuelt, “speed lacing” kan variere efter mærke, men involverer normalt uafhængig for fod og ankelbespænding, mens hybrid snøring normalt kombinerer elementer i to eller flere snøresystemer.

 

VORES BRANDS

Nidecker er et schweizisk snowboardmærke, der producerer snowboardstøvler i høj kvalitet. Nidecker støvler er kendt for deres innovative design og teknologi, der giver både komfort og kontrol. Nidecker snowboardstøvler er tilgængelige i forskellige pasformer, flex-rating og størrelser for at imødekomme forskellige snowboardstilarter og niveauer.

 

Burton er et amerikansk snowboardmærke, der er kendt for deres højkvalitets snowboardstøvler. Burton støvler er designet med fokus på komfort, kontrol og ydeevne. Burton støvler er tilgængelige i forskellige pasformer, flex-rating og størrelser for at imødekomme forskellige snowboardstilarter og niveauer. Burton har også udviklet nogle af de mest avancerede teknologier i snowboardstøvler, såsom deres "Speed Zone" snørebåndssystem, der gør det nemt at justere og tilpasse pasformen.

 

Både Nidecker og Burton producerer nogle af de bedste snowboardstøvler på markedet, og det er op til den enkelte snowboarder at vælge den støvle, der passer bedst til deres behov og præferencer.