Snowboardstøvler

TIPS TIL KØB AF SNOWBOARD STØVLER

Nu hvor du har dit snowboard (Hvis ikke, se vores udvalg HER), er det næstvigtigste du skal købe, er et par snowboard støvler af høj kvalitet. I betragtning af alt hvad der skal overvejes, når man vælger det rigtige par snowboard støvler, er det måske ikke den bedste idé at sortere hele vores lager og vælge udelukkende på æstetiske grunde.

Heldigvis har vi sammensat en kort, men alligevel praktisk guide, der hjælper dig med at navigere din shopping oplevelse som en professionel.

For at være ærlig kan snowboardstøvler enten rede eller smadre din tur. Mens vi forstår ønsket om at se cool ud, når du rammer pisterne, er der så mange andre komponenter, du skal tage i betragtning for at sikre en jævn, behagelig og vigtigst af alt, sikker kørsel.


DEN RIGTIGE SNOWBOARD STØVLE PASNING

Det siger sig selv: det rigtige par snowboardstøvler skal passe komfortabel. De skal være tæt på det punkt, hvor tæerne næsten ikke når tåhætten (toppen af støvlen), men ikke for stramme til at du oplever kramper eller smerter. Du skal heller ikke have for meget vrikke rum. En ofte overset komponent af pasform er hælgreb, hvilket betyder, at din hæl skal forblive sikkert på plads, når dit knæ køres fremad. Glem ikke at tage dine sokker i betragtning, når du vælger en størrelse!

 

BLØD ELLER STIV?

Fleksibiliteten i dine støvler er op til personlig præference, men vi anbefaler generelt de blødere muligheder for uerfarne snowboardere. Det er vigtigt at bemærke, at boot flex ikke er standardiseret og kan variere fra mærke til mærke.


SNØRESYSTEM

Når det kommer til snøring, har du flere muligheder. Boa snøring giver mulighed for justering ned til mikroniveauet, traditionel snøring kræver, at dine støvler strammes manuelt, “speed lacing” kan variere efter mærke, men involverer normalt uafhængig for fod og ankelbespænding, mens hybrid snøring normalt kombinerer elementer i to eller flere snøresystemer.

Uanset dine præferencer er vi stolte af at være din guide ud i snowboard verden. Hvis du er i tvivl om din snowboardstøvler, book endelig et møde med ekspertviden lige HER.