Snowboardjakker herre

Snowboardjakker

Hos os finder du et bredt udvalg af snowboardjakker, hvor vi har fundet nogle af de bedste skijakker og design til dig. Det er vigtigt for os, at du finder en skijakke, som sidder behageligt og passer til din krops bevægelser, når du står på ski. Vi har derfor et stort udvalg fra flere forskellige mærker, da vi på den måde sikrer os, at der er en skijakke til alle. Du kan blandt andet finde mærker som Oakley og Burton her på siden og i mange forskellige modeller og farver.

Kvalitet og design skal gå hånd i hånd

Vi hos One Open Sky har et af Danmarks bedste og største udvalg af snowboardjakker som blandt andet bliver udvalgt på baggrund af deres slidstyrke og generelle kvaliteter. Det er vigtigt at gå op i kvalitet, når du skal vælge en snowboardjakke, idet du bevæger dig meget mere i snowboardjakken, end du vil gøre med en almindelig jakke – derudover kan du jo også risikere at vælte på pisterne, hvilket en snowboardjakke skal kunne holde til. Vi synes også, at design er vigtigt og skal gå hånd i hånd med kvaliteten.

Når vi taler om design, handler det mest om, hvordan modellen sidder på dig – men det handler selvfølgelig også om, hvilke farver og trends du går efter. Vi har derfor både almindelige snowboardjakker i lækre farver, så du kan skille dig ud på pisten, men du vil også kunne finde den traditionelle og populære snowboardjakke. Hvis du er mere til anorakker, kan du også finde dem i nogle lækre modeller og farver hos One Open Sky.

Hvad indebærer en god skijakke i høj kvalitet?

Det er meget forskelligt, hvad man mener, at en snowboardjakke skal kunne udføre og indebære, men vi er alligevel blevet enige om nogle punkter, der er altafgørende for din skitur. En snowboardjakke er en del af fundamentet, når du står på ski, og den har derfor en vigtig rolle, når du peger skiene mod enden af pisten. Det er meget individuelt, hvad man forbinder med en god snowboardjakke, men vi har listet nogle funktioner, som du kan se efter, hvis du leder efter en ny snowboardjakke:

  • Snefang, som har til formål at holde sneen ude af din jakke. Ved hjælp af et elastisk skørt monteret på de nederste dele af jakken, vil sneen fra pisterne ikke kunne kravle op af ryggen af dig.
  • Lommer med lynlås, der er vel ikke noget mere irriterende, end den gode jakke, som lige mangler den sidste finesse. Derfor anbefaler vi at lommer skal være med lynlås, det er der flere forskellige årsager til, hvis du falder eller mister balancen på vej ned af pisten, er det særdeles behageligt at alt ikke falder ud af lommerne imens. Det betyder at du har et sikkert sted at opbevare mobiltelefon, solcremen eller hvad du bringer med ud på en i bjergene.
  • Lomme til liftkort, det vil da være behageligt hvis man undgår alt det bøvlet når man skal scanne sig ind til liften, derfor anbefaler vi en lille lomme hvor liftkortet kan befinde sig, enten så det er nemt at finde frem, eller man bare skal køre venstre arm forbi scanneren.
  • Vandafvisende materiale, der er intet der kan ødelægge en dag, som gennemblødt tøj. Grundet det anbefaler vi at man finder sig en snowboardjakke som er vandtæt, de fleste snowboardjakke har et tal der ligger mellem 10.000 mm og 25.000+ mm, kort sagt forklare mm hvor mange milimeter vand der kan blive presset på materialet, før der kommer vand igennem. Det er derfor selvsagt at jakker der befinder sig i den høje ende af skalaen, er meget mindre tilbøjelige til at lade vandet komme indenfor.
  • Bevægeligt materiale, din jakke skal ikke sætte begrænsninger for din snowboardstil, derfor anbefaler vi at du finder en jakke, som giver mulighed for høj fleksibilitet.
  • Åndbarhed, er en essentiel del af den gode snowboardjakke, åndbarhed målet i mvt, som der beskriver hvor mange liter sved/vanddamp, materialet kan transporetere pr. kvadratmeter stof i løbet af 24 timer. En snowboardjakke med god åndbarhed bør have et tal på mindst 10.000 g/m2/døgn. Desto højere åndbarhed, jo mere kan du svede uden, at dit inderste tøj bliver fugtigt, klamt og koldt.

Ovenstående punkter er eksempler på, hvad du kan se efter, når du er på udkig efter en ny snowboardjakke. Vi mener, at materialerne i høj grad er vigtige, da det handler om at føle sig komfortabel i sin snowboardjakke. Nogle snowboardjakker er lavet med snefang omkring livet og tætsluttede manchetter omkring håndleddene, hvilket er meget fornuftigt og anbefalelsesværdigt at se efter, så du ikke får sne ind på kroppen.

Hold en god temperatur med lag-på-lag-metoden

snowboardjakke er som sagt fundamentet ved en snowboardtur, men du skal også have noget under snowboardjakken. Det er svært at vurdere, hvor varmt det bliver at komme op og ned ad pisterne, derfor vil vi altid anbefale at have mange lag på, så du altid kan tage et lag af, hvis det bliver for varmt. Hos One Open Sky kan du eksempelvis også finde skiundertøj i gode kvaliteter og de berømte midlayers, så du netop kan tage et lag af, når det bliver for varmt.

Derudover bliver nogle snowboardjakke lavet med ventilationsåbninger, hvilket også kan være et fornuftigt valg, hvis du af erfaring ved, at du hurtigt får det varmt ned ad pisten, eller når du kæmper dig op ad fjeldet på langrend.

Find dit snowboardudstyr hos One Open Sky

Hvis det er første gang, du tager på snowboard og derfor aldrig har været ude at købe snowboardudstyr før, så vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr. Det kan også være, at det er ved at være på tide med lidt udskiftning af snowboardgaderoben, hvilket vi også gerne vil hjælpe med hos One Open Sky. Det er vigtigt at finde noget udstyr, der er behageligt at bevæge sig i, og derudover skal det også være praktisk. Vi står klar med råd og vejledning til dine overvejelser af dette års snowboardudstyr, så du kan føle dig godt og sikkert pakket ind, til I tager den første tur ned ad pisten.