Snowboardbindinger

SNOWBOARDBINDINGER

Bindinger er bindeleddet i din snowboard opsætning. De holder dit bræt fastgjort til dine fødder, så du kan få mest muligt ud af din dag på pisten, uden at skulle bekymre dig om, at miste styringen, hver gang du tager et dyk. Med utallige forskellige modeller til rådighed, der passer til din kørestil, uanset om du er en hardcore racer, park rotte eller absolut nybegynder, er du nødt til at finde de rigtige snowboardbindinger fra One Open Sky.

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN PERFEKTE BINDING? SÅ TRYK HER!


EN BINDING TIL HVER KØRSEL STIL 

Bindinger adskiller sig ikke kun i konstruktion; de har også forskellige flex-ratings, som til en vis grad kan styres af rytteren. Forudsat at du har fundet de rigtige snowboardstøvler, giver dine bindinger dig alt det fodfæste, du har brug for, uanset hvad du støder i oppe på bjerget.

Hvis du kører på et piste board handler det om høje hastigheder og udskæring, vil en piste binding være bedst egnet til dig. De giver dig total kantgreb og tilbyder utrolig præcis kraftoverførsel. Disse bindinger er lavet til hårde støvler og minder om klassiske skibindinger.

Bløde bindinger er lavet til bløde støvler og findes i alle mulige forskellige stilarter. De mest populære modeller leveres med tå- og hæl remme, der holder dine fødder i kontakt med bindingen ved tæerne og buerne, hvilket giver den maksimale fleksibilitet - noget du virkelig vil sætte pris på, når du rammer skinner, kasser og kicker-linjer.

En blød flex binding er ideel til park ridning og jibbing, mens en medium flex er perfekt til hele bjergene. Denne form for binding giver dig tilstrækkelig stabilitet på pisten, men fastholder stadig det legesyge, hvis du er frisk på jibs, spring og skinner. Hvis du føler kaldet kommer fra backcountry, vil en stivere flex garantere, at du har nok støtte til at falde klippe efter klippe efter klippe.

Hvis lethed, komfort og maksimal køretid er blandt dine prioriteter, kan en hurtig adgang binding være lige til dig. Skub blot din fod ind, træk håndtaget op på high backen og kør videre. Flow udviklede den originale teknologi, som siden er blevet tilpasset af producenter som SP og K2. Nemt og fleksibelt, flere og flere snowboardere skifter til trin-i-bindinger.

Specialised splitboard bindings er lettere end traditionelle bindinger og lette at justere. Deres lukning mekanismer er bygget, så de kan konverteres fra klatre tilstand til kørselstilstand med minimal indsats. De tilbyder også et fantastisk fodfæste og holder begge dele af dit bord problemfrit sammen. Mærker udvikler konstant nye teknologier for at gøre din dag på bjerget meget mere behagelig.


SMÅ DETALJER, STOR FORSKEL

Langt de fleste bindinger er kompatible med de fleste støvler og brædder, så du kan blande og matche mærker efter din smag. Den eneste undtagelse er Burton: det er vigtigt at bemærke, at Burtons EST-binding kun er kompatibel med Burton Channel Boards og omvendt. Men rolig, du kan også købe Reflex-versionen af bindingen, så du kan bruge dem med ethvert snowboard med standard bindings beslag.


STØVLER OG BINDINGER 

Bløde støvler til bløde bindinger og hårde støvler til alpine bindinger - det hele giver mening indtil videre. Heldigvis kan du vælge hver del af din opsætning efter din specifikke smag; alt hvad du skal gøre er at sørge for, at du har den rigtige størrelse binding til dine støvler! Størrelsestabeller findes på bindingernes respektive produktsider.

Mulighederne er uendelige - uanset om du beslutter dig for at gå Burton, Union eller anden binding, er alt hvad der er tilbage at gøre, at have det sjovt!