Snowboard Step On

Hvad er Burton Step On?

Burton Step On er en revolutionerende snowboardbinding, der er designet til at gøre ind- og udstigning på dit snowboard hurtigere og lettere end nogensinde før. Med Burtons Step On bindinger behøver du ikke længere at spænde dine straps - i stedet kan du bare træde ned i bindingen og låse dig fast med ét enkelt bevægelse.

Hvordan fungerer Burton Step On-systemet?

Burton Step On-systemet er designet til at give snowboardere en enkel og hurtig måde at fastgøre sine støvler til bindingerne. Systemet eliminerer behovet for at bruge de klassiske straps, hvilket gør du har mere tid på snowboardet, og mindre tid på røven.

 

Selve systemet består af to dele, Step On Støvler og Step On Bindinger. Det bedste ved Burton Step On er, at det ikke går på kompromis med responsen. Støvlerne og bindingerne er designet til at tilbyde en bedre kontrol og respons, end du vil få i en klassisk binding. Du kan fortsat nyde præcision, stabilitet og friheden til at udføre tricks uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du falder ud af bindingen.

Som en ekstra bonus er Burton Step On også utroligt nemt at bruge. Du kan hurtigt hoppe i dine støvler og træde ned i bindingen, også er du afsted på få sekunder, hurtigere end du nogensinde har prøvet før.

 

Passer Burton Step On-bindingerne til alle snowboard?

Burton Step On-bindingerne er kompatible med alle snowboards, om det er Burtons Channel eller 3D System, det klassiske 2x4 eller 4x4 system, så passer Burtons Step On bindinger til det hele. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle skifte dit snowboard for at få glæde af Step On-systemet. Bindingerne er designet til at passe til alle snowboards.