Slingshot

SLINGSHOT - VI ER BARE I DET

Kan vi være færdige med at konkurrerer om hvem der er den hurtigst eller 

kan nå det højeste? Kan livet stoppe med at være en stor konkurrence? Vi tilmeldte os aldrig det. Vi er ikke med i det for at vinde det. Vi er bare i det. Så lad os tage en tur i en bjørnedragt, wakeboard bag en hest eller dræbe en vindløs eftermiddag med et stykke pap og en græsklædt bakke. Lad os bygge en båd ud af mælkekander og vandflasker, SUP vores vej ned i class III rapid eller se hvad der sker, når vi bolter en vinge til bunden af vores kiteboard. 

Spørg næsten enhver atlet, hvorfor de kører, og det er ikke til priserne. De ønsker ikke at blive målt eller scoret, rangeret eller tidsindstillet. De er ikke i det for at erobre noget. De er i det for turen, udfordringen og jagten med at finde deres egen vej og gøre noget, som ingen andre har gjort før. Mens vi har haft mere end vores rimelige andel af kiteboarding-verdensmesterskaber og ture til podiet, har det aldrig været noget om det - de er bare seje biprodukter af en idé om at gøre noget nyt og anderledes.


SLINGSHOT-CREW

Slingshot Sports blev grundlagt i 1999 af brødrene Jeff og Tony Logosz og har altid handlet om at tinkere, udforske og finde det næste store eventyr. Jeff og Tony voksede op omkring skiløjperne i Utah og søgte konstant efter deres næste rush af adrenalin. Uanset hvor du var omkring deres ejendom, var der altid en skør lort, der gik ned. ”Vi var gale videnskabsmænd af underlige tavler og underlige former, menneskelige CNC-maskiner. Af og til fandt vi noget, der virkelig fungerer. Vi er kommet så langt, men på samme tid ... intet har ændret sig. ”- Tony Logosz.

Hurtigt frem til i dag. Jeff og Tony indprenter den samme ånd i hele besætningen på Slingshot. Vi fortsætter med at eksperimentere med nye former, nyt legetøj samt nye teknologier - alt sammen i et forsøg på at finde det næste store eventyr.