Skoletasker

Sorter efter:

153 varer

Hvilken skoletaske er bedst?

Skoletasker kommer i mange slags fra de forskellige brands, hvor både komfort og kvalitet går hånd i hånd. Vi har valgt at dele vores skoletasker/rygsække op i 3 kategorier. Vi har de små skoletasker, der er beregnet til de helt små børn i klassetrinet fra 0-2 klasse. Disse skoletasker er imellem 18-23L, hvor der er plads til det mest essentielle til de små børn. Dernæst er der skoletaskerne til de ældre eleverer fra 3-5 klasse, hvor skoletasken bliver en smule større, der giver kapacitet til mere skolemateriale. Efter 6 klassetrin flyder skoletaskeuniverset sammen med de klassiske rygsække. Her har vi i vores sortiment både Oakley, Burton og Douchebag som nogle af vores førende brands. Vi har herunder valgt at dele vores rygsække op i pige- og drenge skoletasker, efter deres udseende. Der er her en helt del unisex skoletasker, hvor skoletasken både kan bruges af drenge og piger.
Skoletaskens design, er selvfælge en vigtig del i dit barns valg af skoletaske. Men det er som forældre vigtigt at huske, at skoletasken skal være ergonomisk korrekt. Dette betyder kort, at skoletasken skal sidde tæt på ryggen, sidde godt oppe ved skulderne, ikke veje for meget samt generelt sidde godt på dit barn. Mere om dette senere.

Hvad skal jeg købe før skolestart?

Inden skolestart er det vigtigt at man har fundet den helt rigtige skoletaske, der passer til dit barns behov. Der er oftest en masse spænding forbundet med at starte på et nyt skoleår, så for dit barn er det helt sikkert vigtigt, at man har det helt rigtige skoletaske på. Vi har derfor et stort udvalg af en række forskellige tasker med forskellige features. Dette indebærer rum til drikkedunk, madpakke, penalhus, ekstra tøj osv. Du har derfor mulighed for at finde lige præcis den skoletaske, der passer til dit barns behov. Dette dækker gerne de små børns behov, mens vi til de ældre elever også har skoletasker, der har indbygget computerrum, iPads rum osv. Så du kan helt sikkert finde den rigtige skoletaske eller rygsække til dit barn i huset. Priserne kan variere alt fra hvilke behov du har til skoletasken, men du kan næsten altid finde et godt tilbud på jeres næste skoletaske her på siden.

Begynder skoletasker

Her hos OneOpenSky har vi en masse forskellige skoletasker til dit barn i klassetrinet 0-2 klasse. Vi har en række forskellige modeller, der hovedsageligt kommer fra brandet Burton. Burton er altid garant for at producere produkter, der giver et streetudtryk og dette er også tilfældet med deres skoletasker. Så hvis dit barn leder efter en unik skoletaske, som de andre børn i klassen ikke har? Så skal du kigge med her. Du får selvfølge også de klassiske børn skoletasker, med søde og sjove design, der helt sikkert appellerer til dit barn. I forhold til de ergonomiske hensyn har Burton tænkt de funktionelle funktioner ind. Dette gælder alt fra støtte til ryggen, støtte til skulderne, samt plads til diverse små ting som penalhus og madpakke.  
Vi har valgt at kategorisere vores rygsække til de små børn, ved at kunne rumme imellem 19-23 liter.

Gymnastiktasken må ikke glemmes

Skoletasken er fundet, og man er næsten klar til skolestart. Nu mangler dit barn bare en gymnastikpose, hvor der nemt kan opbevares det nødvendige gymnastiktøj. Der findes mange forskellige muligheder hvorpå dit barn kan medbringe sit gymnastiktøj til skolen. En klassiker, der altid har været på markedet, er gymnastikposen. Den er nem at pakke de nødvendige sko, trøjer, bukser, håndklæde osv. i. Dertil er disse poser nemme for børnene svinge om skulderne efter de har fået skoletasken på. Du kan se nærmere til vores udvalg af gymnastik poser her.

Stort udvalg af gode skoletasker til unge

Der er ingen tvivl om, at dit barn kommer i en alder, hvor han/hun ikke synes den gamle skoletaske har det rigtige mønster mere, eller der er for mange drager og prinsesser på. Vi tilbyder her hos OneOpenSky derfor også en række skoletasker til det lidt ældre segment. Her kan du finde skoletasker/rygsække fra modebranche som Oakley og Douchebag. Oakley leverer et lille sortiment af tasker, som du kan se nærmere på her. Ellers kan du se nærmere på vores Douchebag tasker her. Douchebag er et taskebrand, som siden deres start i 2012 har produceret innovative og funktionelle tasker i høj kvalitet. Taskerne er generelt minimalistiske, og giver herved et tids løst design. Deres tasker har selvfølge indbygget plads til computer, oplader og andre små nødvendige features, du ikke ville være foruden. Du kan læse meget mere om vores tasker inde på selve produktet.

Vælg en ergonomisk korrekt skoletaske

De unge bliver med alderen ikke mindre ligeglad med designet på deres skoletaske, og slet ikke når de kommer i udskolingen eller starter på en gymnasialuddannelse. Taskerne bliver med årene tungere med de mange bøger, som de unge mennesker skal have med sig. Men det betyder ikke, at skoletasken ikke skal sidde ergonomisk korrekt. Det er derfor vigtigt at stropperne er justerbare, så tasken kommer til at sidde korrekt på skulderne, samt at tasken kommer til at sidde tæt på kroppen. Dette mindsker belastningen på både skuldre og ryg. Dertil er det heller ikke en dum ide at have et spænde, der kan spændes omkring livet. Dette sikre at tasken sidder stabilt tæt på kroppen. Du kan få disse features i vores udvalg af Douchebag tasker, samt vores Burton tasker du kan finde herover.

Vælg den ideelle skoletaske til din teenager eller barn

Du står og vil gerne købe dit barns næste skoletaske som en gave/overraskelse før de starter i skole. Der er her en række småting du skal tænke på i denne ombæring. Det her først og fremmest vigtigt at du vælger et design, der falder i dit barns smag, samt har de funktionelle egenskaber dit barn har behov for. Her skal man overveje:

-          Skal der være plads til sportstøj?

-          Skal der være plads til Ipads eller computer?

-          Plads til drikkedunk?

-          Plads til penalhus?

-          Plads til madpakke?

-          Små lommer, hvor dit barn kan opbevare små ting?

-          Har tasken justerbare stropper?

Det er selvfølge altid en god ide at have en række ønsker fra din teenager eller barn, men det er altid en god ide, at have disse overvejelser med i dit køb af skoletaske.

Vi vil på falde rebet give dig de sidste 3 gode råd til at finde den rigtige skoletaske:

Udover ovenstående råd – har vi valgt lige at samle de vigtigste ergonomiske råd herunder:

-          Det er vigtigt at dit barns skoletaske passer til dit barns sommer- og vintertøj. Så prøv gerne tasken udenpå begge slags overtøj.

-          Det er vigtigt at skoletasken sidder stabilt på ryggen, og ikke sidder nede på numsen. Dette sikre en ergonomisk korrekt taske, der gør den optimal for dit barn.

-          En tommelfingerregel er at tasken plus indhold max på veje 15% af dit barns vægt. Det vil sige, at hvis dit barn vejer 30 kg, må tasken veje 4,5 kg, når den er fyldt med bøger, penalhuse og diverse andet.

Efter dette er der ikke andet end at sige god jagt, og håber du finder lige præcis den skoletaske der passer til dit barns behov.

Skoletasken er nu fundet, hvad mangler du ellers?

Skoletasken er nu fundet, men penalhuset skal også lige på plads. Tvivl ikke. Vi tilbyder en række penalhuse, med forskellige egenskaber, der helt sikkert vil imødekomme dit barns behov. Dette er alt fra designs til opdelingen af blyanter og sine farveblyanter. Du kan se nærmere på vores udvalg af penalhuse her.

Hvorfor skal du købe din taske her hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores skoletasker. Dette skyldes deres lange erfaring med salg af tasker og rygsække, og kender til de behov og ergonomiske foranstaltninger der er vigtige at tage hensyn til. Så har du ellers spørgsmål omkring vores skoletasker, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores skoletasker, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil skoletasken/rygsækken være hos dig i morgen.