Skitilbehør

SKITILBEHØR

Hos One Open Sky har vi et bredt udvalg af skitilbehør. Alt fra pleje af dine ski, til et must have når du er afsted.

Skistave

Vi har et bredt udvalg af skistave, i mange farver og alle højder. Om du er til at stå på pisten, eller er lidt af en freerider, som skal udfordre sig selv ude i off-pisten, så kan vi med garanti finde et skistav som hjælper dit behov. One Open Sky har skistave fra brands som Burton, Faction, Line, Leki og Kerme.

Bindinger

Nok det vigtigste når du skal afsted på ski, det er noget som din skistøvle kan sættes fast i. Hos One Open Sky har vi ski, som sælges både med og uden bindinger. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på om dine ski er med eller uden. I tilfælde af du har købt nogle ski uden bindinger, vil vi med glæde hjælpe dig med at finde den rigtige binding, og montere den for dig. Vores bindinger fåes fra Atomic, Fischer, Look, Marker Salomon og Tyrolia.

Pleje af ski

Hos One Open Sky har vi en række produkter med det formål at forlænge levetiden af dine ski. Vi har skivoks og diverse pleje kits.

Lavineudstyr

Hvis du er stor fan af at køre off-piste, er det vigtigt at have udstyret i orden, i de perioder for der er forhøjet risiko for lavine uheld. Hos One Open Sky har vi udstyr fra ABS, som er lavet til at forbedre dine chancer i en lavine.