Skistrømper

Skistrømper

Erfarne skiløbere medbringer altid et par gode skistrømper, når de skal afsted på skiferie. Vi vil kort forklare hvorfor det er vigtigt at medbringe gode skistrømper.

Der er forskel på højre og venstre fod, derfor burde du kigge efter skistrømper med et R og L, som er for Right og Left, så har du et par strømper som passer komfortabelt på hver fod. Gode skistrømper er lange og slutter lige under dit knæ.

Medbring dine skistrømper når du køber skistøvler

Hvis du er på vej ind i vores to butikker hos One Open Sky i Herning eller København, vil det være fordelagtigt for dig, dine fødder og vores personale hvis du har skistrømper på, så vil støvlen blive tilpasset til din fod, med de skistrømper på, som skal holde dine fødder varme og komfortable igennem mange timers skiløb.

 

Hvilket materiale er bedst?

Skistrømper laves i en række af forskelligt materiale. Tynde skistrømper er ofte lavet i materialer som polyester, polyamid, elasten eller lycra. Mens tykkere og varmere skistrømper er lavet af uld eller merinould. Merinould holder bedre på varmen, og dæmper godt for lugten, dog er det også et dyrere materiale end almen uld, og derfor vil skistrømpen ofte være dyrere at erhverve sig.