Skijakker

Sorter efter:

48 varer

Skijakker til junior

Her hos One Open Sky finder du et stort og farverigt udvalg af skijakker til børn, blandt andet kan du finde mærker som det populære børnemærker Burton eller Kjus. Vi udvælger skijakker til junior efter deres komfort, kvalitet og gennemtænkte detaljer, da vi mener, at en skijakke til børn skal kunne omfavne deres behov, hvor der er plads til en tur i sneen på ski, kælk og snowboard. Når børn begynder at lære at stå på ski, er det også nødvendigt at have en god og solid jakke, da man som nybegynder kan miste balancen og tage et par styrt.

Skijakke til dreng

Hvis du leder efter en ny skijakke til en dreng, vil vi hos One Open Sky også kunne hjælpe dig. Vi har et bredt udvalg af skijakker, der vil være enhver drengs drøm, når det kommer til skijakker. Vores skijakker til drenge har nogle fede farver og nuancer. Du kan både finde modeller, hvor du sagtens vil kunne spotte ham på pisten, mens andre er mere nedtonede i naturfarvede nuancer. Vi anbefaler, at I tager nogle modeller med en masse farve, da det bliver nemmere at holde styr på de små, når I sammen kører ned ad pisterne.

Skijakke til pige

Der er også et stort og flot udvalg af pige-skijakker, der har mange flotte design. Uanset alder vil der helt sikkert være en skijakke, som falder i jeres piges smag – og ydermere en, som også er praktisk. Du vil kunne finde fede mønstre og farver, som kan bruges igen næste år. Pasformen vil også være gennemtænkt, så skijakken vil være komfortabel at have på.

Hvad skal I være opmærksomme på?

Når vi taler om en skijakke til børn, så skal kvaliteten være i top, så I som forældre føler, at den også er solid og slidstærk. Se derfor efter, hvad skijakken til junior er lavet af. På den måde sikrer I jer nemlig, at den både er varm nok og har et slidstærkt ydermateriale. Vi anbefaler, at I går efter et ydermateriale, som er blandet med enten polyester eller nylon, da begge stoffer er perfekte til en skijakke. Polyester eller nylon bliver typisk blandet med noget andet, hvorpå I får en skijakke til børn, der også er vand- og vindafvisende.

4 vigtige detaljer i en skijakke til junior

En skijakke til børn skal ikke have de fuldstændigt samme detaljer som en skijakke til voksen. Men der er alligevel nogle detaljer, der er værd at gå efter, hvis du leder efter en ny skijakke til børn:

  • Snefang omkring livet
  • Isoleringsevne
  • Plads til bevægelse
  • Bløde manchetter ved ærmer og blød halskrave

Snefang og isoleringsevne er to vigtige detaljer for en skijakke til børn, da det er vigtigt, at børn hele tiden bliver holdt varme. Det er bedre, at de får det for varmt, hvor man kan tage et lag af, end at det bliver for koldt, og dagen på pisten derfor ender hurtigt. Et god råd er at have et lækkert sæt skiundertøj sammen med et midlayer under skijakken, så man netop kan smide et lag i løbet af dagen. Med et snefang omkring livet kan man undgå at få sne ind under jakken, hvilket er meget fordelagtigt for både store og små – og uanset hvor erfaren man er.

De to sidste punkter taler til komforten, da en skijakke bestemt ikke skal være et irritationselement, når man står på ski. Det er derfor vigtigt, at skijakken hverken er for stor eller lille, men der skal være plads til, at man kan tumle i sneen og derfor bevæge sig i jakken. Typisk kan man købe en skijakke til børn med manchetter for enden af ærmet, hvor der er plads til tommelfingeren. Dette er både behageligt, men også meget praktisk, idet der derfor ikke kan komme sne ind den vej.

Find en junior-skijakke hos One Open Sky

Vi har stor erfaring inden for skiudstyr, og vi vil meget gerne hjælpe dig, så du finder den helt rette skijakke til din dreng eller pige. Skiudstyr til børn skal oftere skiftes ud, end det man køber til voksne, hvorfor vi også anbefaler, at du finder skiudstyr til børn i et rimeligt prisleje, hvilket du kan finde hos os. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, står vi parate til at hjælpe dig godt af sted på skiferien.