Skijakker

Sorter efter:

157 varer

Skijakker til damer

Her hos One Open Sky kan du finde et stort udvalg af skijakker til damer, hvor der vil være mange forskellige mærker, modeller og farver at finde. Vi har udvalgt nogle af de bedste mærker inden for skiudstyr, da vi mener, at kvalitet er ét af de vigtigste elementer til dit skiudstyr. Du kan blandt andet finde dame-skijakker fra Kari TraaKjusSchöffel og Picture, som  alle er mærker, der leverer flotte design, slidstærke kvaliteter og komfort. Det er vigtigt at finde en skijakke til dame, der sidder ordentligt, så der ikke er noget, som kan være irriterende, når du spænder skiene på.

Skijakke til alpin, snowboard eller langrend?

Der findes mange muligheder inden for skiløb , og uanset hvilken mulighed du har kastet din kærlighed over, vil du kunne finde en skijakke til formålet. Du vil typisk kunne bruge en dame-skijakke til alle typer af ski, men der findes jo altid en undskyldning for at købe endnu en skijakke. De, der vælger at stå på snowboard, har oftest en anorak på, hvilket du også vil kunne finde i vores sortiment. Når man står på alpinski, vil man typisk have en traditionel skijakke på.

Langrend er fysisk hårdt, og alt efter vejret kan du komme til at svede en smule, hvorfor vi anbefaler en lidt tyndere skijakke til dame. Det kan være mere behageligt for kroppen, så du ikke ender med at blive kold i pauserne, på grund af at der er blevet for fugtigt i jakken. Du vil kunne finde tykke og tynde modeller i vores sortiment, dog anbefaler vi også, at du har en tyk skijakke med, selvom du skal på langrend, for der kan jo være rigtig koldt helt oppe i Norge.

Hvad er en drømme-skijakke til dame?

En dame-skijakke skal være komfortabel, hvilket er en meget individuel sag, hvorvidt man føler sig tilpas i en model. Dette er også en af grundene til, at vi har et stort udvalg af skiudstyr og blandt andet dame-skijakker, da vi mener, at alle skal kunne føle sig tilpas og komfortabel, når de skal ud at stå på ski. Der skal være mulighed for at bevæge sig, hvorfor det er vigtigt at prøve skijakken til dame, inden du tager den i brug.

En skijakke er både vigtig, idet den varmer dig, men den er lige så vigtig på grund af, den er vores yderste lag. Det er vores beskyttelseslag, hvorfor vi også anbefaler, at du vælger en skijakke i slidstærke materialer som eksempelvis nylon. Du skal gå efter høj kvalitet, når du vælger skijakker, hvilket du vil kunne finde her på siden i mange forskellige prisklasser.

3 vigtige elementer, en skijakke skal have

Det er svært at afgøre, hvad en dame-skijakke skal have, da det igen kommer an på, hvilken type ski du skal stå på, og hvad der føles bedst for dig. Men vi er alligevel kommet frem til tre vigtige elementer, som vi mener er værd at se efter:

  • Slidstærkt, vandafvisende ydre materiale
  • Lommer med lynlås
  • Snefang f.eks. ved ærmerne og livet

En skijakke til dame skal være vandafvisende og være lavet ud af slidstærke materialer, idet man kan risikere at blive våd, når man står på ski. Det er vigtigt, at den er vandafvisende, så sneen ikke trænger igennem, og du ender med at blive kold for hurtig. Derudover er det vigtigt at have en skijakke med flere lommer, der kan lynes. Mange fravælger at have en lille taske på ryggen, hvorfor lommer er alfa og omega, når du både skal have styr på liftkort, pung, nøgler og telefonen. Ydermere synes vi, at snefang ved livet eller manchetter ved ærmerne er anbefalelsesværdigt, for der er ikke noget værre eller koldere end at få sne ind på kroppen.

Find din næste dame-skijakke hos One Open Sky

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, så du får den komfort, der er vigtig, når man bevæger sig ned ad pisterne eller tager en hård tur på langrend. Vi vægter komfort og bevægelighed højt, hvorfor vi kan komme med professionel vejledning til, hvilken model eller hvilke mærker der kan være noget for dig.