Skijakker

Skijakker

Hos os finder du et bredt udvalg af skijakker, hvor vi har fundet nogle af de bedste skijakker og design til dig. Det er vigtigt for os, at du finder en skijakke, som sidder behageligt og passer til din krops bevægelser, når du står på ski. Vi har derfor et stort udvalg fra flere forskellige mærker, da vi på den måde sikrer os, at der er en skijakke til alle. Du kan blandt andet finde mærker som Salomon, Oakley, Peak Performance, Kjus  og Burton her på siden og i mange forskellige modeller og farver.

Kvalitet og design skal gå hånd i hånd

Vi hos One Open Sky har et af Danmarks bedste og største udvalg af skijakker, som blandt andet bliver udvalgt på baggrund af deres slidstyrke og generelle kvaliteter. Det er vigtigt at gå op i kvalitet, når du skal vælge en skijakke, idet du bevæger dig meget mere i en skijakke, end du vil gøre med en almindelig jakke – derudover kan du jo også risikere at vælte på pisterne, hvilket en skijakke skal kunne holde til. Vi synes også, at design er vigtigt og skal gå hånd i hånd med kvaliteten.

Når vi taler om design, handler det mest om, hvordan modellen sidder på dig – men det handler selvfølgelig også om, hvilke farver og trends du går efter. Vi har derfor både almindelige skijakker i lækre farver, så du kan skille dig ud på pisten, men du vil også kunne finde den traditionelle og populære skijakke i sort. Hvis du er mere til anorakker, kan du også finde dem i nogle lækre modeller og farver hos One Open Sky.

Hvad indebærer en god skijakke i høj kvalitet?

Det er meget forskelligt, hvad man mener, at en skijakke skal kunne udføre og indebære, men vi er alligevel blevet enige om nogle punkter, der er altafgørende for din skitur. En skijakke er en del af fundamentet, når du står på ski, og den har derfor en vigtig rolle, når du peger skiene mod enden af pisten. Det er meget individuelt, hvad man forbinder med en god skijakke, men vi har listet nogle funktioner, som du kan se efter, hvis du leder efter en ny skijakke:

  • Snefang
  • Lommer med lynlås
  • Lomme til liftkort
  • Vandafvisende materiale
  • Bevægeligt materiale
  • Åndbarhed

Ovenstående punkter er eksempler på, hvad du kan se efter, når du er på udkig efter en ny skijakke. Vi mener, at materialerne i høj grad er vigtige, da det handler om at føle sig komfortabel i sin skijakke. Nogle skijakker er lavet med snefang omkring livet og tætsluttede manchetter omkring håndleddene, hvilket er meget fornuftigt og anbefalelsesværdigt at se efter, så du ikke får sne ind på kroppen.

Hold en god temperatur med lag-på-lag-metoden

Skijakken er som sagt fundamentet ved en skitur, men du skal også have noget under skijakken. Det er svært at vurdere, hvor varmt det bliver at komme op og ned ad pisterne, hvorfor vi altid vil anbefale at have mange lag på, så du altid kan tage et lag af, hvis det bliver for varmt. Hos One Open Sky kan du eksempelvis også finde skiundertøj i gode kvaliteter og de berømte midlayers, så du netop kan tage et lag af, når det bliver for varmt.

Derudover bliver nogle skijakker lavet med ventilationsåbninger, hvilket også kan være et fornuftigt valg, hvis du af erfaring ved, at du hurtigt får det varmt ned ad pisten, eller når du kæmper dig op ad fjeldet på langrend.

Find dit skiudstyr hos One Open Sky

Hvis det er første gang, du tager på ski og derfor aldrig har været ude at købe skiudstyr før, så vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige skiudstyr. Det kan også være, at det er ved at være på tide med lidt udskiftning af skigaderoben, hvilket vi også gerne vil hjælpe med hos One Open Sky. Det er vigtigt at finde noget skiudstyr, der er behageligt at bevæge sig i, og derudover skal det også være praktisk. Vi står klar med råd og vejledning til dine overvejelser af dette års skiudstyr, så du kan føle dig godt og sikkert pakket ind, til I tager den første tur ned ad pisten.