Skihjelme

Vælg ski eller snowboard hjelmen hos One Open Sky

Med masser af er faring fra sne verdenen, har vi naturligvis også kastet vores kærlighed over sikkerhedsudstyr hertil. Skihjelmen er i dag en vital del af ens ski udstyr og ikke at kører med hjelm virker i dag helt uansvarligt.

Markedet for hjelme er i dag kæmpestort og vi har i One Open Sky har et kæmpe udvalg som passer til alles behov og hoved facon.

Udover naturligvis at sikre at man har en hjelm der lever op til en høj standard i forhold til sikkerhed og kvalitet er det meget vigtigt at du får en hjelm der passer dit hoved. Alle har forskellig hovedfacon og en str. 57 cm i omkreds er ikke nødvendigvis enstydig med at den passer dit hoved, selvom det også måler 57 cm. (måles med målebånd over panden og rundt ved baghovedet om det bredeste punkt).  Vi rigtig mange forskellige faconer og størrelser ved One Open Sky feks. Sweet ProtectionAnonSmith.

Når du skal finde en hjelm start med at finde din hovedomkreds og finde den omkreds der passer. Typisk er omkredsen i intervaller på hjelmene (f.eks. 55-59 cm) er man inden for intervallet kan hjelmen være relevant. Ens hoved form spiller dog også rigtig meget ind i hvilken hjelm der vil passe. Man kan have et relativt bredt hoved og man kan have et relativt aflangt hoved. Modeller varierer efter faconen.  Man stræber efter at finde en hjelm der sidder godt og ikke ”gnaver nogen steder, heller ikke når man har jakke eller sine goggles på. Der skal være en nogenlunde jævn fordeling af tryk rundt på hovedet så den ikke trykker på pande, det giver hovedpine efter en dag i sneen, den skal heller ikke side løst så den falder rundet på hovedet.

Forskellige brands har forskellige funktioner der optimere hjelmens funktioner eller sikkrehed, feks MIPS, BOA og specielle ventilations systemer, som optimere hjelmes anvendelse. Se mere omkring disse,i dette blog indlæg.

https://www.oneopensky.dk/blog/post/skihjelmen

 

Find ski eller snowboard hjelmen hos One Open Sky

Vi har stor erfaring inden for skiudstyr, og vi vil meget gerne hjælpe dig, så du finder den helt rette skihjelme og snowboard hjelme til kvinder eller mænd, dreng eller pige. I alle faconer, farver og prislejer kan du finde hos os. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, står vi parate til at hjælpe dig godt af sted på skiferien.