Skihandsker

Sorter efter:

219 varer

Skihandsken og luffen

Når skiene klikkes på, og turen går ned ad pisten, så er der ikke noget vigtigere end en skihandske som er værd at stole på. Skihandsken søger for at dine fingre er funktionelle under hele skidagen, og det kan være en hård kamp for resten af kroppen at finde varme, hvis først kulden har ramt fingrene. Det er ikke umuligt at finde skihandsker, som kan holde varmen hele dagen, tåle at kaste med sne og holde til de hårde forhold på bjerget, det handler bare om at finde den rette skihandske til sit behov.

 

Hvorfor er det vigtigt med gode skihandsker

Skihandsken sørger for at du føler dig tryk, den sørger for et solidt greb om skistaven også beskytter en af kroppens vigtigste elementer når vi bevæger os ud i kulden, hænderne. Det er vidt forskellige hvor kuldskær vi hver især er som mennesker, og derfor er der heller ikke noget endegyldigt svar på hvilken skihandske som er den perfekte. Skihandsken er utrolig vigtig når det gælder skituren. Den bestemmer dine fingres funktionalitet på bjerget, og søger for at varmen altid passer til dit aktivitetsniveau. En skiluffe har svært ved at lyne jakken op, sikre at børnenes tøj sidder rigtigt og måske endda hente telefonen i inderlommen. Her viser den normale 5-finger skihandske derimod sin styrke. Hvilke andre ting man bør skelne mellem når der snakkes skihandske, skiluffe og 3-finger skiluffe, det kommer vi nærmere ind på.  Hvad er forskellen på luffer og skihandsker, og hvorfor er 3-finger skihandsken så populær

5-finger skihandsken, 3-finger skihandsken og skiluffen er 3 hvidt forskellige skihandsker, som hver især tilbyder sit til skiløbet. 5-finger skihandsken giver den nærmeste oplevelse af funktionalitet. Den gør det let og overskueligt at finde ting i skijakken uden at handsken skal af. 5-finger skihandsken har derimod ikke den samme varme effekt, som ski luffen tilbyder. Ski luffen er ekstra varm, fordi den isolerer 4 fingre og lader dem varme hinanden separeret fra tommelfingeren. Derimod er skiluffen ikke det mest funktionelle at finde på bjerget, men det er stadig en topløber for mange snowboardere, som ønsker ekstra varme. Luffen er nem at kombinere med en liner til skihandsken, som kan tilbyde endnu mere varme til de kuldskære. 3-finger skihandsken er blandingen af luffens og skihandskens egenskaber. Den giver mere fleksibilitet omkring tommelfingeren, og samtidig tilbyder den essentiel varme. Hestra er en af de brands, som virkelig har taget 3-finger skihandsken ind i sit sortiment, og selvom man måske syntes den kan se en smule fjollet ud, så ses den mere og mere rundt på diverse skidestinationer verden over.    

 

Hvilke skihandsker find du hos One Open Sky

Hos One Open Sky finder du et stort udvalg af forskellige skihandsker. Skihandsker som findes i forskellige farver, materialer og funktionalitet. Vi har et stort udvalg af brands, hvor skihandske mærker som Hestra, POW, Burton, Kjus og Leki ilbyder nogle af de bedste teknologier og funktioner, som findes på markedet. Hestra er især kendt for deres læder handsker, som findes i mange modeller, sikre et godt grep om skistaven og en utrolig varm inderhandske. Pow Glowes og Burton leverer skihandsker i samarbejde med den populære GORE-TEX teknologi, som tilbyder åndbarhed, vandtæthed og lethed til den friske og aktive skiløber, som holder et højt aktivitetsniveau. Kjus kommer med den komfortable skihandske i et lækkert læder og god funktionalitet, hvor du endda også kan finde en skihandske med bluetooth tilkobling til telefonen. Leki er kendt for den hurtige og ergonomiske skihandske udviklet i et solidt læder og hurtigt tilkobling til deres moderne skistavssystem. Hos One Open Sky finder du altså alle de nyeste modeller af skihandsker.

Den gode skihandske som passer til dig

Den gode skihandske som passer lige præcis dig kan hurtigt findes, hvis du er sikker på hvilke behov den skal opfylde. Tager du på rigtig aktive ture ned ad pisten ud stop, ture i backcountryen hvor der gerne måske hikes en småle og måske en tur forbi parken, så kan 5-finger skihandsken eller luffen med GORE-TEX måske være din sag. Er du derimod typen, som ønsker et solidt greb ned ad pisten, mens du står på ski, så kan den slidstærke og ergonomiske Leki skihandske være muligheden. Er ingen af de 2 ovenstående noget som passer på dig, så kan det være, at den ultravarme skiluffe med mulighed for ekstra linning passer dit skiløb. Mulighederne er der mange af, og i sidste ende tillader mange af vores skihandske brands sig også at kunne klare de fleste former for skiløb.

Find de bedste skihandsker og skiluffer hos One Open Sky

Hos One Open Sky finder du et rigtig bredt sortiment af udvalgte performance skihandsker, som passer ind til enhver form for skiløb. Du kan være sikker på, at vores professionelle vejledning giver dig skihandsken, som kan performe i mange år og til det behov, som dit skiløb bestræber sig på. Ønsker du mere viden om skihandsken, luffen og 3-finger skihandsker, så kan du lige nu læse vores handske guide, som giver et dybere indblik i slidstærke skihandsker, valget af skihandsker og hvordan GORE-TEX teknologien skaber ekstra performance i Pow Glowes.