Skihandsker

DET VIGTIGSTE FOR DINE HANDSKER

Størrelsen betyder noget, det er vigtigt at have en skihandske, som ikke er for stor til din hånd. Vi kender vel alle problemet hvor vi har haft en handske med 1-2 cm luft ude i finger spidserne, i løbet af kort tid, føler man at ens fingre er igang med at fryse af, fordi handsken ikke bliver udfyldt ordenligt. Derfor er det vigtigt at finde en handske som passer til dine hænder.

Andet der at vigtigt at sætte tanken igang over, er din hånd type, er du en som nemt fryser eller sveder hænderne, når du har handsker på. Hvis du nemt kommer til at fryse, vil vi anbefale en mere isoleret handske, og det modsatte til hvis du nemt får svedige hænder. 

HVILKEN SLAGS HANDSKE SKAL JEG VÆLGE?

I One Open Sky tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige handsker.

Den klassiske handske med fem fingre

Hvis dit ønske er bevægelighed, kan vi kun anbefale en handske med fem fingre, handsken med 5 fingre giver dig de bedste muligheder, da du stadig har din almindelige bevægelighed, det er muligt at spænde og løsne skistøvlerne, tasker og andet er også nemt at lyne op eller ned. Den negative del er dog at hver finger må varme sig selv, så på de helt kolde dage med en masse blæst, og med for lidt isolering i handsken, kan det godt blive en kold dag for fingerne.

Skiluffer

Skilufferne tilbyder det modsatte end den klassiske handske, din bevægelighed og frihed over hver enkelte finger er mere begrænset, men tilgengæld, er hver finger ikke overladt til sig selv, når det kommer til at holde sig varme.

Skihandske med tre fingre

En handske som ikke har været på markedet i mange år, men også en handske der samler det bedste fra begge verdener. Handsken giver dig friheden til at kunne bruge din pege og tommelfinger som normalt, mens fingrene igen ikke er selvstændige om at holde på varmen. 

FIND DIT SKIUDSTYR HOS ONE OPEN SKY

Hvis det er første gang, du tager på ski og derfor aldrig har været ude at købe skiudstyr før, så vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige skiudstyr. Det kan også være, at det er ved at være på tide med lidt udskiftning af skigaderoben, hvilket vi også gerne vil hjælpe med hos One Open Sky. Det er vigtigt at finde noget skiudstyr, der er behageligt at bevæge sig i, og derudover skal det også være praktisk. Vi står klar med råd og vejledning til dine overvejelser af dette års skiudstyr, så du kan føle dig godt og sikkert pakket ind, til I tager den første tur ned ad pisten.