Skibukser herre

SKIBUKSER TIL HERRE

Et funktionelt ski-outfit handler ikke kun om en skijakke og skihandsker af høj kvalitet - du har også brug for skibukser i høj kvalitet. Gode skibukser til mænd er lige så vigtige for skiløbere, snowboardere og freeriders som sne er om vinteren, skibindinger er for ski og skihandsker er for skijakker. Skibukser findes i forskellige designs, men som regel har de alle en ting til fælles: De forhindrer dig i at fryse eller blive våd på pisterne.

Det, du skal være opmærksom på, når du køber skibukser, varierer afhængigt af dine behov. Ambitiøse skiløbere og snowboardere skal være opmærksomme på buksens vægt, robusthed og åndbarhed. Gode alpine skibukser har åbninger med lynlås på siderne af lårene og har også en meget åndbar membran. Denne membran fungerer dog kun fuldt ud, når den kombineres med et godt midt-layer.

SKIBUKSER TIL SKIERE OG SNOWBOARDERE

For helt normale alpine skiløbere og snowboardere er holdbarhed, varmeisolering og pasform vigtigst. Derfor findes der forskellige skibukser. Varmeforede skibukser til alpint brug på pisten, samt lette tynde skalbukser til skiture og vandreture. Kvalitets skibukser har en vand- og vindtæt membran, som er åndbar, til at beskytte alpine skiløbere og turister fra sne, kulde og vind.

Tips til Skibukser

Først og fremmest er det vigtigt, at skibukserne passer. De bør ikke være for lange eller for korte, de skal aldrig glide eller indsnævres, og skibukserne skal få bæreren til at føle sig godt til pas. Gode skibukser til kvinder og mænd skal kunne modstå dårlige vejrforhold. Skiløbere skal være i stand til at stole på dem i sne, vind og regn. Derfor skal skibukser holde dig varm og tør, være meget slidstærke og robuste samt opretholde det perfekte kropsklima gennem åndbarhed og pasform.