Skibriller til børn

KØBERS VEJLEDNING TIL SKIBRILLER

Uanset om det er deres første skibrille, eller om han har brug for udskiftning, fordi han ridsede sine tidligere, finder barnet drømme brillerne hos One Open Sky. Læs vores guide og bliv mere sikker på dit valg.


HVILKE JUNIOR SKIBRILLER TIL HVILKE BETINGELSER?

Dette er et godt spørgsmål, fordi hver dag har forskellige lysforhold. Der er dage med dårlig vejr hvor lyset er svagt, det sner kraftig så udsigten er dårlig. I disse tilfælde skal børnene kunne se uventede terrænændringer. I dette tilfælde de brug for en klasse 1 eller 2 med gule, lyserøde eller orange linser. De vil øge kontrasten og synligheden.

Men hvis himlen er blå og skinner, vil du beskytte dine øjne mod sneen. Du har brug for en klasse 3, det med en brun eller en mørk linse, som reducerer kontrasten. Med den grå linse får du god fordeling af 'virkelige farver'.

For at dit barn kan nyde skisæsonen fuldt ud, skal dit barn muligvis have to par beskyttelsesbriller for at tilpasse sig til de forskellige lysforhold. Du kan dog gøre tingene enklere og få fotokromiske beskyttelsesbriller. Disse justeres automatisk i henhold til forskellige lysforhold. Den eneste svaghed ved denne teknologi er den tid, det tager for linsen at blive lysere eller mørkere. Det er ikke øjeblikkeligt, men det kan tage op til et par sekunder, så vær forsigtig, når du kommer ind i skyggen.


HVAD ER DE SMÅ DETALJER, DER GØR FORSKELLEN?

Hver producent bringer sit personlige præg på markedet og frigiver beskyttelsesbriller med innovative funktioner. En vigtig funktion at overveje er anti-fogging-systemet. At have tåge på linsen kan bogstaveligt talt ødelægge din dag. Der findes flere teknologier hvor man kan undgå dette, beskyttelsesbriller kan sagtens have 2 separate linser eller have en anti-tåge belægning på linsen, med udluftningssystemer integreret i rammen. For at undgå tåge, skal du sørge for ikke at tørre indersiden af dine beskyttelsesbriller, så linsen tørrer naturligt. Hvis du tørrer af, kan du beskadige antidug belægningen. Sørg også for ikke at sætte dine beskyttelsesbriller på panden, når du f.eks. Er på liften. Den varme, din krop genererer, vil skabe tåge.

Andre producenter tilbyder udskiftelige linser, så ryttere kan skifte linser hurtigt, da lysforholdene varierer. Du kan også vælge en sfærisk linse til panoramaudsigt, meget værdsat af snowboardere. Endelig, hvis dit barn har briller, er det ikke nødvendigt at gå efter kontaktlinser, få OTG-beskyttelsesbriller (Over The Glasses) i stedet.