Skibriller & Ski Goggles

Skibriller - Hvorfor det er vigtigt at investere i kvalitet

Goggles eller Skibriller er noget af det første man bør anskaffe sig, hvis man gerne vil have en fantastisk skiferie. Den sørger nemlig for at du kan se bjergets kommende udfordringer, tilføjer lidt ekstra stil til skisættet, også beskytter den øjnene mod solens hårde stråler!

 

HVORFOR DET ER GODT AT BRUGE SKIBRILLER

Skibrillen, skigoggles eller bare goggles? Hos One Open Sky har vi masser af dem, og vi er af den overbevisning, at skibriller virkelig kan være med til at gøre turen ned af pisten til noget helt specielt. Skibrillen er opfundet til at beskytte dine øjne mod sne, slud og sol, når du fræser ned af pisten. De senere år har flere brands investeret massivt i udviklingen af den perfekte skigoggle, og det er ikke uden grund. Der kommer nemlig mere og mere funktionalitet i skibrillen, og flere områder hvorpå den kan gøres mere optimal til dit specifikke skiløb. I dag findes der derfor et stort udvalg af goggles. Goggles som kan beskytte øjnene mod høj sol og UV-stråler, googles som har antidug teknologi, hvis du skulle møde masser af sne på din vej, og endda goggles med et indbygget varmesystem.

 

HVILKE SLAGS SKIBRILLER OG GOGGLES DU FINDER HOS ONE OPEN SKY

Her på siden finder du et bredt produktsortiment af skigoggles for både børn, damer og mænd, så du er klar til at stå ned af pisterne. Vi har nemlig samlet de bedste brands af skibriller og goggles, som altid leverer den bedste performance til skituren. Du finder brands som 100%, Anon og Oakley. Verdens absolut topklasse af skibrille brands til snesport. Skibrillens størrelse og pasform kan variere fra brand til brand, så vi anbefaler altid, at du afprøver din skibrille sammen med skihjelmen inden du tager afsted.

 

HVILKEN TYPE SKIBRILLER DU BØR KIGGE EFTER

Et af skibrillens vigtigste elementer er linsen. Linsen sørger for, at du får det rette udsyn igennem skibrillen. Vejrforholdene bestemmer hvilken goggle linse som passer bedst til dagens skitur. Har man har 2 skibrille linser at vælge i mellem, så bliver skituren bare lidt mere behagelig. Vejret er meget omskiftelig, og med mange af de nye skibrillemodeller, kan du på få sekunder skifte til den linse, som sikre dig det bedste udsyn på pisten. Tager man fx afsted mod høj sol og en skyfri himmel, så vil mange vælge den helt sorte linse eller røde linse. Den traditionelle solbrille linse som virkelig kan beskytte øjnene mod solens hårde stråler. Er vejret derimod en smule mere overskyet og skifteligt med sol, sne og måske tåge, vælger de fleste en grønlig eller blå linse. Denne linse er meget universel, og sikre dig derfor de bedste betingelser i det omskiftelige ski vejr. Rammer du derimod dagen, hvor sigtbarheden er svag, og skibrillen ikke rigtig hjælper dig, så tvivl ej. Den gule eller måske helt gennemsigtige skibrille linse klarer det nemmere end man skulle tro, for der er absolut en stor forskel fra en rød linse til en gul i tåget vejr.

 

Herunder kan du se vores anbefalinger af skibrille linser og vejrforhold

Anon

100%

Oakley

 

HUSK AT VÆLGE DE SKIBRILLER SOM PASSER TIL DIG

Når beslutningen endelig er taget om den rette skibrille, så er det bare træls at komme hjem med en skibrille, som ikke sidder tæt, eller passet ind i rammen på skihjelmen. Det er derfor en god ide at have skihjelmen med, hvis gogglen skal prøves fysisk i den nærmeste butik. Køber man en Oakley goggle, så er man kommet langt ift. Pasformen til skihjelmen. Oakley goggles er forholdsvis fleksible, og passer hovedsageligt til de fleste hjelme brands på markedet. Der findes mange forskellige størrelser og rammer på skibriller, og i sidste ende handler valget om hvad man er til. Den store skigoggle bliver mere og mere populær, og det er simpelthen fordi den tillader en masse udsyn, som man ofte eftersøger i skibrillen. Et andet plus ved den store goggle er, at den faktisk dækker godt omkring ansigtet, hvor det ofte kan være svært at tilpasse en halsedisse eller buff.

 

PROFESSIONEL VEJLEDNING OG SUPPORT TIL GOGGLES HOS ONE OPEN SKY

Skibrillen er altså en vigtig del af grejet til skituren, hvis ikke noget af det mest essentielle på turen ned af bjerget. I bund og grund sørger skibrillen for det samme, men hvis man ønsker det bedste udsyn, så betyder linsevalget også noget på dagen, da en skibrille til de solrige dage ikke, giver det samme lækre udsyn på de sne fyldte dage. Køb dine skibriller hos One Open Sky, og du får den fulde vejledning når skibrillen skal vælges. Vi sikre altid professionel rådgivning, så du kan komme afsted med den fedeste og bedste skibrille til dit skiløb.